Somni nuclear

Jo no sempre recordo els somnis. De fet, quasi mai recordo què he somiat. A vegades penso que potser és que no somio, però els entesos diuen que això no és així. Es veu que tots somiem, tot i que tan sols algunes vegades som capaços de recordar-ne alguns detalls. El truc consisteix en 'enganyar' el cos, i no despertar-se de cop, sinó anar-ho fent molt poc a poc, per tal d'anar trencant poc a poc l'estat inconscient del conscient. També ajuda molt tenir una llibreta i un bolígraf al costat del llit, perque també sol passar que allò que recordem, ens desapareix de seguida de la memòria.

Després d'aquesta ràpida classe sobre els somnis, us volia comentar que només recordo un somni que se m'ha anat repetint amb els anys. Es tracta d'una o més explosions nuclears (amb aquella explosió en forma de bolet que creix). Varien els escenaris i les situacions, però sempre les recordo relativmanet properes. De fet, inclús m'espanta pensar que estic en el radi d'impacte de l'explosió. És un somni que em neguiteja molt just el moment en que em desperto.

La veritat és que no sóc una persona que visqui pensant que en qualsevol moment pot esclatar una guerra nuclear. De fet, tinc bastant clar que si comencés una batalla així, no caldria patir-hi massa. Tots a l'altre barri en pocs minuts, i avall.

Però el cas és que de tant en tant se'm repeteix i em pregunto si tot plegat pot tenir alguna mena de significat. Podria ben ser, no? Freud potser estava tarat, però jo crec que els somnis són coses que tenim al cap, que poden tenir significats ben coherents.

Així doncs... algú s'atreveix a dir-me quin significat poden tenir aquestes explosions nuclears? Gràcies...

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT