Racó Català col.labora en la presentació del 'Diccionari Polític' de Carles Lladó

El proper dijous dia 1 de juny a 2/4 de 8 de la tarda, tindrà lloc a la Sala Àmbit de El Corte Inglés (Av. Portal de l'Àngel, 19 6a planta - Barcelona) la presentació del 'Diccionari Polític' (Ed. La Plana) de Carles Lladó i Badia (Igualada, 1931), amb la col.laboració de Joan Camp, membre de Racó Català.
El llibre 'Diccionari Polític' és com el seu nom indica, un diccionari on es repassa de la A a la Z tots els conceptes, expressions i noms polítics, que estem acostumats a escoltar per ràdio, televisió, premsa i Internet, passant per corrupcions, dèficits fiscals, dia a dia, Estatut, greuges, insults, solidaritat, etc. sota la consigna de que si de cara al millor benestar possible dels ciutadans, no espot influir en el canvi de mentalitat dels polítics, cal proclamar el nostre desacord i l'exigència de canvi. Però, mal que ens pesi, mirar de riure. El llibre assoleix el seu objectiu a partir de la ironia i el sarcasme més típic català. El llibre va dedicat 'als catalans amb sentiment de catalanitat i a tots els altres que encara no saben què passa'.

Carles Lladó és arquitecte, diplomat urbanista, president d'Escons Insubmissos (EI), creador i president de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (1988) i Medalla de Forjador de l'Esport Català (2001). Anteriorment ha escrit 'Barcelona, adéu!' (1971), 'Papipi' (1972) -llibre segrestat pel TOP-, 'Catalunya independent' (1986), 'Catalunya, Comitè Olímpic' (1988).

Com diu l'autor... 'Bon cop de falç'.


Article publicat a Racó Català
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT