Sense saber-ne res

Sovint m'agrada anar al cinema a veure una pel.lícula de la qual no en se absolutament res. Mentida. M'agrada que m'aconsellin si és bona o no. Tampoc m'agrada perdre el temps en va. Però l'objectiu és aquest... no saber res de la pel.lícula, i deixar-se sorprendre per tot. Averiguar-ne la temàtica, descobrir-ne algun o més actors (coneguts de tota la vida inclús) i deixar-me emocionar per grans escenes.

És una cosa francament difícil, ja que les 'grans' pel.lícules s'encarreguen de massacrar-nos de cartells, tràilers, notes de premsa, crítiques als diaris, entrants als telediaris... Resultava impossible no saber que 'Matrix' era una pel.lícula de ciència ficció, amb una trama sorprenent, amb escenes de lluita, i que estava protagonitzada entre d'altres, per Keanu Reaves. Sembla una tonteria... però us imagineu haver pogut veure aquesta pel.lícula per primera vegada sense saber-ne res d'ella? El xoc hagués estat bestial.

Recordo que és una sensació que vaig tenir quan vaig anar a veure 'Cube', de la qual no en sabia absolutament res. Quasi vaig sortir del cinema tremolant. És una gran sensació...

I el mateix passa amb els llibres, no us penseu! El xoc que vaig tenir llegint 'La pell freda' va ser bestial. No en sabia res. I pel títol costava saber si es tractava d'una història d'amor, o bé una novel.la sobre la primera guerra mundial. I de cop, comences a llegir, i cada pàgina és una sorpresa.

Costa tant... i és tan gratificant no saber res del que t'aniràs a trobar quan vagis a veure una pel.lícula o quan comencis un llibre. Només cal saber que és bo. I per això, cal tenir amics amb bon criteri. Jo tinc els meus... Gràcies a tots! ;)

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT