Livingstone... supose!

Els responsables del Metro de London (que conec perfectament de quan hi vivia -el Metro, no els responsables-), van organitzar un concurs a veure qui era capaç de crear figures d'animals a partir de les línies que feia el seu traçat sobre el mapa de la ciutat. Va ser un èxit! No se perquè, però sempre he tingut una certa curiositat per aquest transport bàsicament subterrani. Aquí podeu veure una col.lecció de mapes de Metro d'arreu del món, i aquí podeu veure una recol.lecció de logotips de Metro i Ferrocarrils d'arreu del món (catalans inclosos). Curiós, no?

Curiosos són també aquests rellotges: rellotge futurista, rellotge binari, versió pulsera, rellotge 12 zones horàries, rellotge USB 1 Gb, rellotge disseny ASCII, rellotge Alien, rellotges de paper digital... i el ja conegut rellotge Pong. Amb quin us quedeu? Ah, també hi ha el despertador que es desmonta (i no para fins que el tornes a muntar) i el despertador que s'amaga per l'habitació (gentilesa d'en Sergi).

Suposo que a aquestes alçades, ja tothom deu conèixer el nou hit de l'estiu 'Amo a Laura'. Doncs bé, per la xarxa ja en corren tota mena de versions, com aquesta versió Mamachicho, aquesta versió Buenafuente , aquesta versió Guinyol, o aquesta versió Mushroom (dels Mushroom originals XD). Tota una tralla electrònics... com la del xaval alemany, que sembla que també s'ha passat per la universitat de Madrid. Si el que es vol és ballar, s'ha de mirar això o això. I si el que es vol és cantar, s'ha de mirar això altre.

Per cert, algú sap quina diferència hi ha entre el discurs de Pau Casals a la ONU i la 'conquista de Montjuic' per part de la Falange? Amb un 'gran' discurs al final del vídeo! XD

Aneu amb compte -fatxes-... que molt a prop hi ha qui us vigila!!!

Ai si us atrapa en Jaume I... :)

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT