Per triar i remenar

L'altre dia us parlava de les maravelles del codi ASCII. Doncs bé, acaba d'aparèixer una versió del Google Earth en format ASCII. Absolutament bestial (i tan fàcil com muntar 'Google'). També n'ha aparegut una versió, on es mostra com d'inundada estarà la terra d'aquí unes dècades. Com a detall curiòs, el Google Earth va actualitzant les seves imatges aèrees. El cas és que va enganxar la foto d'uns moments abans que en Rajoy pugés al fatídic (?) helicòpter d'aquella plaça de braus. Fixeu-vos-hi bé!

I és que la caiguda d'en Rajoy va emocionar a tothom (en sentit bo i dolent, clar XD), perque es pot caure de moltes i moltes maneres, però sempre s'ha d'anar amb compte de no prendre mal. Això em recorda que alguns diaris afirmen que Jesús Gil continua viu, i que tot plegat va ser un muntatge. I és que us juro que m'ho crec, eh! Tot plegat és una putada... i una merda! XD

Per animar una mica la cosa, els Juanshows es presenten com els 'No soy un bastritboi'. Són els mateixos de 'Vivo en una mierda pueblo', i d'altres hits com ara 'Tubería tubería' o 'Pon dinero'. Tenen la seva gràcia...

A veure, tothom ja sap que els japonesos estan una mica tarats, però suposo que és precisament per aquest motiu que fan gràcia. Fan un concurs a la TV on està prohibit riure sota pena corporal. I el segueix aquesta altra versió del joc, en una biblioteca, on no poden fer gens de soroll. BRUTALS TOTS DOS! XDDD Però no us pensessiu pas que els japonesos són tontos, perque quan volen, fan coses com aquesta animació tecno (en tenen una altra versió -amb versió ampliada- que no he sabut trobar, que penso que és millor -s'agraïrà ajuda-). Són els mateixos que ens fan gaudir amb animacions com la d'aquest gos al ritme de la música, o coses com aquesta.

I ara una PI-rueta surrealista... amb una exposició de quadres en creixement, i la fàbrica de la boleta.

I crec que us deixo ja amb aquesta bonica història d'amor, uns quants anuncis Apple-MicroSoft, un test de quoeficient intel.lectual, una curiositat de cada número, un manual sobre com destruir la terra, un mentalista amb truc, uns gats no massa agraciats, un test per conèixer la 'llet', unes torres de PC fetes de LEGO, ... i la companyia d'uns bons amics.

I sobretot... no la caguem! XDDD

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT