A última hora...

No se si us ha passat mai. A mi, no se perque, em passa sovint. Sovint em començo a interessar per algun grup de música, que per algun motiu o altre, ja no toca, o bé està a punt de deixar-ho. Em refereixo que descobreixo algun grup, quan aquest ja fa X mesos o anys que ja no toca, o perque es van dissoldre, o perque es van barellar, o perque es va morir el cantant per sobredosis... I si no, si encara continuen junts, és per poc temps. Un temps prou curt com perque no arribin a fer un 'darrer' concert a prop de la meva zona.

Les primeres vegades em va passar amb els Beatles o amb Bob Marley, però fins a cert punt ja els tenia com a grups mítics, i arribava a entendre que ja fes anys que s'havien dissolt. Però m'ha passat amb grups tan propers com Ja t'ho diré o Umpah-Pah, i tan locals com Parking o Tancat per Defunció.

Fa més de 10 anys que escolto Pulp, un fabulós grup londinenc que toca el brit-pop més clàssic i genuí. Des de llavors han vingut 3 vegades per terres catalanes: un Doctor Músic, un Benicàssim i una vegada durant un aniversari de la Sala Zeleste. El problema era que tocaven un dimarts, i l'entrada valia 6 mil peles. El grup m'agrada, però resulta groller haver de pagar tantes peles per un dimarts de merda. I res, que tenint en compte que fa 20 anys que toquen, qualsevol dia anuncien que s'han dissolt... sobretot perque darrerament l'inexpressiu cantant de la banda Jarvis Coker, sembla que ha trobat un forat en el món del cinema. Ja em temo el pitjor. Un grup més dels que m'agraden especialment que no hauré pogut veure en directe.

I els U-2? Un altre exemple de grup que vaig descobrir fa relativament poc.

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT