Fent-ne via...

Aquí va el vídeo d'una noia que volia seduir el seu xicot (?) a través del webcam. Aquí va el vídeo d'una altra noia, que també parlava amb el seu xicot (?) pel webcam. Aquí va una pàgina amb un recull històric de totes les noies PlayBoy (pels amics). I a continuació, un simulador de sostens esportius (curiós). Però no us poseu catxondos, que tothom sap que s'ha d'arribar verge al casament... NO? Si voleu , per calmar-vos, us ensenyo una polla exhuberant (que diu la Roscalleda). O amb aquesta, que va de debó! XD Si encara aguanteu, us deixo amb aquest bitxo tan lleig... per acabar de fer baixar la trampera!

Diuen que els inicis d'Star Wars van ser durs. Per cert, sabeu com és el Disc Dur de Google? Estic entre menjar-me l'entrepà més gran o l'entrepà més car. Mireu si és curiosa la campanya d'aquesta empresa. Es diu: Tu també pots netejar (i en català, eh). A qui deu anar dirigida...? XD

Si l'altre dia us vaig mostrar aquest joc visual d'espais 3D, avui podeu veure aquestes galeries dedicades al camuflatge. I parlant de fotos, us deixo amb aquesta impressionant vista de la nit de París.

Us deixo amb una il.lustrativa fotografia del TRIPARTIT!

Val... avui no m'ho he currat massa, però és que tenia molt material que volia treure'm de sobre ja. Encara me'n queda bastant... A veure si demà el poso! ;)

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT