Ping... PONG!!!

El Pong. Diuen que és el primer vídeojoc de la història. Aquest primitiu joc simulava un partit de tenis, on dues línies laterals (dreta i esquerra) anaven rebotant una pilota (un simple punt) per les parets, fins que un d'aquests l'acabava perdent. La veritat és que en el seu temps va suposar una revolució i va aconseguir enganxar a molta gent.

Amb el temps n'han anat apareixent diferents versions, com aquesta versió per a 4 jugadors, o aquesta versió per a multijugadors, o aquesta versió 'Arkanoid'. Els més intel.ligents hi juguen amb la ment, mentres que els més 'valents' hi juguen a cops de descàrregues elèctriques. S'hi pot jugar de manera mecànica, i ja hi ha una versió pels famosos iPod.

Actualment, hi ha disponible un rellotge de paret de disseny total, on mostra una partida de Pong que funciona de manera automàtica, i on un cantó són les hores, i l'altre cantó són els minuts. Així doncs, un cantó perd una bola cada minut, mentres que l'altre cantó només perd una bola cada hora, de manera que podem saber l'hora a través d'aquesta partida infinita.

Com a dada curiosa (i/o interessant), cal comentar que l'empresa que fabrica aquest rellotge n'ha fet una versió com a estalvi de pantalla (salvapantalles) per Windows. La veritat és que fins fa poc, ha estat el meu estalvi de pantalla. També n'hi ha disponible una versió per a Mac.

Us deixo amb aquesta pel.lículeta... ;)

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT