Alexa no reconeix els dominis .CAT

Els amants dels números i les estadístiques a Internet estavem impacients per veure com afectaria l'entrada en funcionament del domini .CAT en pàgines com Alexa, una pàgina creada per Google i Amazon, que permet fer un càlcul aproximat del nombre de visites d'una pàgina web, i de la seva posició dins d'un hipotètic rànquing mundial amb el total de pàgines web d'Internet. I tot i que les dades que ens ofereix aquesta web, són sempre orientatives i mai absolutes, sembla ser que tot i així, la majoria de responsables d'alguna pàgina web no li treuen la vista de sobre. I és que tot i les seves imperfeccions, sovint ens permeten fer una petita valoració de l'estat d'una web o d'un conjunt de webs.
Ara que ja han passat uns quants dies des de que els primers .CAT comencessin a funcionar, els resultats d'Alexa resulten preocupants. Si bé resultava fàcil deduir que les pàgines web que migressin cap al .CAT tindrien baixades en picat (podeu veure les gràfiques de pàgines com racocatala.com o vilaweb.com), el problema és que Alexa no reconeix els dominis .CAT. Quan ara es demana dades referents a un web amb domini .CAT (veure racocatala.cat), aquest cercador indica que la URL introduïda no és vàlida.

Esperem que en els propers dies, Alexa validi el domini .CAT per tal que les seves URL's hi funcionin igual de bé que la resta.


Article publicat a Racó Català
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT