Racó Català fa una donació de 500 samarretes a SOS Àfrica

El passat mes de juliol, el Racó Català va organitzar un concurs de dissenys de samarretes, per tal de triar la samarreta oficial per la present temporada. El guanyador va ser en N4rGo-PV amb aquest disseny per home i aquest per dona, i en Seeergi, que va rebre un accèssit per aquest altre disseny. A l'hora de passar a l'el.laboració de les samarretes, l'empresa amb la què vam treballar va cometre algunes errades amb el disseny d'en N4rGo-PV. Degut a aquest motiu, l'empresa es va avindre a el.laborar de nou el tiratge pactat. El problema era que el Racó Català disposava de 500 samarretes, amb diferents talles, per home i per dona, i a punt d'estrenar... però que no podia vendre.
Finalment, aquesta setmana s'ha optat per portar 4 caixes grans amb les 500 samarretes a la ONG SOS Àfrica, dins de la seva campanya de 'Recollida de roba usada per a Àfrica'. Els responsables d'aquesta entitat ens han comentat que les samarretes segurament s'enviaran a Guinea Equatorial o a Kènya, però que encara s'havia de decidir.

Així doncs, a partir d'ara, hi haurà mig miler d'africans que lluiran les samarretes del Racó Català. Des d'aquí, ja tenim ganes de saber quina cara se li quedarà a algun turista espanyol, quan vegi un marrec amb el mapa dels Països Catalans a la samarreta enmig del safari. Bromes a banda, esperem i desitjem de tot cor que aquestes samarretes siguin d'utilitat allà on fan més falta!


Article publicat a Racó Català
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT