Any 2006: Any Freak Homologat

Doncs sí, sembla que cada vegada estem més envoltats d'aquesta sub-espècia anomenada freaks (o frikis o geeks). Darrerament inclús es comenta que s'enamoren i tot. També tenen les seves cançons amb un munt de súper-herois. Inclús -com no- també hi ha freaks japonesos (japoneses en aquest cas). La gent pot arribar a ser tant freak, que poden arribar a fer això amb una ampolla de Ballantine's (pecat pecat XD). I com que no en tenen prou, també ho fan amb un barril de cervesa (més pecat, més XD)... i en una ràdio de la 2a Guerra Mundial... o en una galleda plena d'oli. No paren quiets!

Això no se si és freak, però m'ha fet gràcia perque es veu que hi ha lladres que no saben ni robar amb decència. També es veu que algú ha descobert que els cotxes volen (concretament un Mini).

Sabeu qui havia de dirigir la nova versió de Superman? Doncs aquí hi ha una explicació (és llarga, però brutalment sarcàstica... val la pena XD). I una pregunta... si les Mantis Religioses famella es mengen els mascles... qui es menja les famelles? L'escala evolutiva és clara, i si no... mireu mireu (si podeu XD). Sempre pensant en el mateix...

Va, us deixo amb aquest curt de l'Escurçó Negre (IV temporada - 1a Guerra Mundial). I una foto que val el seu pes en or:

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT