Retorn del passat

Doncs la veritat és que ara ja feia una bona colla de dies que no escribia res. El cas és que he estat migrant el PC, i he trigat molt més del que jo esperava. Però aquí torno a ser de nou... amb tot un reguitzell de coses curioses i més!

Coses útils i/o interessants

No heu tingut mai per averiguar qui hi ha darrera d'una IP a Internet? Aquesta pàgina no us diu el 'qui', però us diu des d''on' connecta la IP en qüestió. És brutal. Si voleu, podeu fer una prova amb la vòstria pròpia IP. I si voleu, aquí teniu un sistema de búsqueda inversa d'IP's, que serveix per posar una IP, i et diu quina és la URL vinculada a aquesta IP. Curiós... Tan curiós -i inútil- com aquest buscador de dominis lliures descartant tots els que hi ha ocupats -segons s'escriu el nom-. Ara bé, pels freaks de debó, us recomano aquest generador de textos ASCII. També és interessant aquest traductor d'en Kenny (de Southpark). Imaginaició al poder... Però per aplicacions freaks, aquest conversor de dates... molt útil per... per... en fi... que és molt útil i pràctic! XD

Vídeos

Una de les coses que més em sorpren d'Internet, és trobar alguna cosa absolutament freak, amb el segell inconfusible de ser català, com aquest vídeoclip de Ryanair. A Internet també hi ha històries d'amor, o versions d'Ice Age hardcore tota, i aquest cunnilingus nordcoreà (?). Però és que a vegades s'han de tenir molts ous per poder fer coses com aquesta. A Internet hi ha lloc inclús per en Miguel Bosé. Mític!

Jocs

Avui en dia, tothom coneix sobradament el Tetris. Molts també coneixeran la versió 3D d'aquest joc (xunguíssima versió)... però quanta gent coneix el Tetris 1D? És difícil no guanyar... però mai se sap! Però per joc raro, si s'en pot dir així... aquest. Però avui dia, de tot se'n pot fer un joc. Com aquest de disparar i no parar, o aquest gran simulador de vol. Per cert... a quin famòs us assembleu?

Coses curioses

M'ha fet molta gràcia aquesta barra de bar tan i tan culte. I aquest teclat en forma d'escacs. I aquesta samarreta amb la fòrmula química del cannabis (i n'hi ha per altres... ehem... químiques). I aquest mapa mundial de tòpics. I no m'ha fet tanta gràcia aquesta samarreta de l'Oleguer Presas. Tampoc m'han agradat aquestes dones (pobres). Quasi resulta més útil llegir aquest Playboy en braile.

Religió

Doncs sí... és que sembla ser que el retorn de Joan Pau II és imminent. La gent ja ballai dansa...

L'apunt

D'aquí no se'n va ningú sense mirar-se el vídelog de Que vida más triste. Absolutament recomenable. Si no l'heu vist mai, recomano veure'l des del principi, ja que les històries -brutals- tenen certa continuitat. És per riure...

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT