Racó Català ja és accionista d'InfoTV

InfoTV és el canal impulsat per Infovalència Televisió, SA, empresa creada el desembre del 2003 amb la finalitat d’implantar una televisió plural, professional, de qualitat, moderna i en valencià. Aquesta emissora va realitzar una primera ampliació de capital, d’uns 500.000 euros i firmada el 15 d’abril de 2005, on es passà dels sis socis promotors inicials a prop de 200, representants d’amplíssims sectors socials i polítics i personalitats de renom de la cultura, la universitat, la política, l’empresa, el sindicalisme i el valencianisme.
Posteriorment, InfoTV va fer coincidir el començament de la programació de tardor amb la segona ampliació de capital social, en la fase oberta al públic. Des del 16 de setembre i fins al 15 d’octubre, data improrrogable, qualsevol ciutadà, entitat, empresa o institució que vulgués participar com a socis accionistes en este projecte fet ja realitat en part, podia adquirir les 150.000 noves accions, a raó de 4 euros cadascuna, que s’havien posat a la venda. Així doncs, als aproximadament 500.000 euros de la primera ampliació, s’afegiran ara per tant 600.000 euros més, que serviran per avançar en la implantació d’InfoTV entre l’audiència i ampliar l’horari i l’àmbit geogràfic de les emissions, fent arribar la programació d’InfoTV a laes zones de la Safor i des d’ací, a través del repetidor del Montdúver, prolongar-se cap a la Vall d’Albaida, la Ribera i la Marina.

Estes noves accions s’adreçaven en bona part a un conjunt important d’institucions i empreses públiques que havien manifestat el seu interés a prendre part en esta iniciativa de crear una televisió plural, democràtica, professional, de qualitat, moderna i en valencià. En aquest sentit, el Racó Català va iniciar una col.lecta popular, per tal de poder donar un cop de mà a aquest interessant projecte.

Finalment, la setmana passada ens va arribar al Racó Català una carta on el secretari del Consell d'Administració d'Infovalència Televisió SA, Evarist Caselles certificava que l'Associació Racó Català subscribia 342 accions, que van del 201.226 a la 201.567 (ambdues incloses), després d'haver desemborsat la quantitat de 1.368 €, dels quals 342 corresponen al valor nominal i 1.026 € a la prima d'emissió.

Gràcies a totes i tots. Sense la vostra col.laboració no hagués estat possible!


Article publicat a Racó Català
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT