Pau, floretes, amor i petes

Estem tenint uns dies de molt moviment, us hi heu fixat? Entre l'huracà Wilma i la grip aviar... Però anem per feina, que avui toca una mica de música.

Primer us deixo amb aquesta genial versió dels Baccustreetboys (absolutament genial). També us recomano el famòs Gato Volador (és un EXE sense código malicioso). Si us agrada Queen, us agradarà aquesta versió del Bohemian Rhapsody feta per la gent de 'Perdidos', o bé aquesta versió aquàtica del famòs We will rock you. Però és que tota la música és bona si algú la sap ballar com cal.

Si passem a la pantalla us recomano aquesta web on es mostra la relació entre The Simpsons i el cinema.Dels Simpsons se'n poden trobar un munt de curiositats curioses. Ara bé, que això dels còmics és cosa fàcil. Ja per acabar, un parell de vídeos tontos: primer un dedical al dolent del Harry Potter, i segon, un vídeo de por!

Per cert, la darrera broma que corre per la xarxa és aquesta dedicada a The Ring 2. Pots fer que truquin al mòbil d'algú per cagar-lo una mica. Visca el màrketing de la poca feina! XD Ara que per por, la que t'agafa quan entres a Zombo.

I bé, si no ets tan pobre com per viure en una caravana de merda, pots pensar en comprar-te les bombetes del futur o bé aquest llapis USB que funciona amb Windows -tot funciona sota Windows-, i que et permet conectar des de la feina sense deixar cap mena de rastre. Tot ben guardadet al llapis USB. En serio -encara que aquest bloc no ho sigui massa-, penso que l'aparell aquest és la òstia.

[@more@]
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT