Pel·lícules vistes: novembre 2021

Pel·lícules vistes: novembre 2021

Ha estat un mes de poques pelis... Per una banda perquè m'he desviat amb algunes sèries, malgrat que és una via que tinc molt a la baixa. Per l'altra, doncs que porto uns quants dies una mica ensopit, amb poques ganes de mirar massa coses. Tot i així, crec que haurà estat un any prolífic en el total de pelis vistes. Alguna cosa positiva d'aquest any...

- Lamb (IMDB). És curiós que justament el mes passat veiés una peli catalana amb el mateix nom que aquesta peli, només que aquesta és islandesa. Però malgrat les diferències, que hi són, hi ha més similituds i tot en l'argument... En tot cas, aquí ens trobem una parella que adopta una ovella com al seu fill, i clar, molt normal no és...

- Finch (IMDB). Si heu The Road de Viggo Mortensen, podríem dir que aquesta en seria la versió ensucrada, però amb un prota de cara més divertida, com en Tom Hanks, i el fill subtituït per un gosset. En aquest viatge a través de la fi de la civilització humana els acompanya un androide simpàtic. I pel camí passen coses, com no podia ser d'altra manera.

- Beyond the infinite two minutes (IMDB). Un paio s'adona de que té dues pantalles connectades entre si, però que una mostra el futur a 2 minuts vista. No sembla pas massa, però ben jugat -com és el cas- pot donar per una trama prou divertida, sense més pretensions.

- No time to die (IMDB). La última d'en Bond, amb els ingredients típics de les pelis d'en Bond, i a la vegada, amb aquelles coses que fan que cada peli de la saga sigui diferent. En aquest cas potser ens trobem un Bond més tou de l'habitual, però que no té cap problema en matar a tort i a dret quan fa falta... Més que correcta dins d'aquesta llarga franquícia.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT