Pel·lícules vistes: agost 2021

Pel·lícules vistes: agost 2021

Crec que aquest ha estat el mes més fluix del que portem d'any a l'hora de contar pelis vistes... però clar, penseu que he estat 2 setmanes fora de casa amb la família al complet. Pare, mare, fill i filla, fent quilòmetres, resseguint la costa francesa del Mediterrani, Mònaco inclòs, per acabar passejant pel nord d'Itàlia i seguir tirant cap amunt, fins a peus del Montblanc i acabar a Suïssa, des d'on hem tornat cap a casa a reconciliar-nos amb les nostres respectives feines, i això... que ha anat molt bé per desconnectar, i fins l'any que ve!

- 1BR (IMDB). Una noia jove que decideix anar a viure sola amb el seu gosset en una comunitat d'apartaments. Allà no accepten a tothom així com així, però com que és una noia encantadora no hi ha cap problema, més enllà d'alguna condició menor, com ara que està prohibit portar animals. Ella que és molt múrria amaga la bèstia a ulls de tothom... però en aquesta comunitat no hi ha secrets, i trair la confiança té un preu...

- Hardcore Henry (IMDB). Peli d'acció. Molta acció. Gravada completament en primera persona, com si fos un vídeojoc, però amb prou gràcia com perquè aquest pla no es faci gens pesat, i fins i tot permeti desenvolupar una trama, que és correcta, però que tots sabem que no és el que fa interessant aquesta peli, sinó la violència gratuïta total!

- Boss level (IMDB). No és tant una peli basada en 'Atrapat en el temps', sinó que com que és una peli de molta acció menja molt més de 'Edge of tomorrow'... però vaja, la trama és que un paio queda atrapat en el mateix dia, i passi el què passi, tot torna a començar, però poc a poc, dia a dia, va agafant un aprenentatge que li permetrà anar resolent les grans incògnites que se li plantegen. Està prou ben feta, cosa que potser no valorem poc, perquè amb la mateixa base argumental es podrien fer autèntics trunyos.

- La Nuée (IMDB). Una mare i els seus dos fills viuen en una granja a la França rural, però el seu bestiar no és l'habitual d'una granja, perquè la bona dona cria llagostes. Aquestes es poden menjar fregidetes, o se'n pot fer farina per alimentar als animals. Tot molt en plan menjar del futur... però tot i que són bestioles petitones, tenen la mania de moure's en eixams molt grans. I el negoci -lògicament- no acaba d'arrancar, però la dona va agafant una relació especial amb els seus animalons que s'anirà tornant inquietant...

- The Soul (IMDB). Peli, oju, taiwanesa... Que al final no tot ve de Corea. Aquí tenim a un empresari molt ric que fa les seves excentricitats per mirar de lluitar contra el càncer, però poc a poc anirem veient que el que fa va molt més enllà, i que la peli, que al principi ens semblava moderadament previsible, ens va portant cap a llocs que no imaginàvem, fins al punt que aconsegueix, més o menys, sorprendre.

- Beckett (IMDB). Veig que en alguns webs li posen notes d'aprovat alt, i jo admeto que la peli em va semblar estupenda. Cert que el prota té una capacitat d'interpretació que no és de les millors de la història del cinema, però la cinta t'atrapa aconseguint generar estrès, patiment i angoixa. I això que l'acció passa a Grècia, en àmbit rural i urbà, lluny d'escenaris més habituals de Hollywood. Vaja, que jo la recomano...

- Blood Red sky (IMDB). Una mare, inquietant, i el seu fill, també bastant inquietant han d'agafar un vol transoceànic per mirar de curar l'aparent leucèmia de la mare. Però no és una leucèmia, sinó que és una altre mal el que té la mare... i se suposa que no hauria de fer spòilers, però és que la pròpia portada de la peli ja te l'està fent. En tot cas, la mare té molt d'interès en volar de nit, però a l'avió en qüestió passen coses i tot es comença a complicar de mala manera...

- Awake (IMDB). Ja sabia que em disposava a veure una peli fluixeta (no li donen un aprovat en cap web), però no tenia res més a mà, i hi sortia alguna actriu interessant. Total, que un dia passa no se què, i de cop ja ningú més es pot tornar a adormir. Ni drogues, ni esgotament, ni res... Fins i tot es desperten els malalts que estan en coma. I clar, entendre què ha passat i trobar-hi una solució es va fent cada hora més difícil ja que el cervell es va deteriorant i embogint per moments. No us la recomano, però també us haig de dir que em pensava que encara seria pitjor del què va ser.

- See you Yesterday (IMDB). Buenooo, què tenim aquí? Dos adolescents afroamericans que van a l'institut, però que són tan cracks, que han aconseguit crear una màquina del temps. Però ja sabem què passa amb els viatges en el temps, oi? Exacte, que només s'acaba embolicant la troca. I clar, després a veure qui ho arregla. Potser amb un segon viatge en el temps, i després un tercer... En fi, que tot plegat fet amb un to mooolt adolescent i amb una gran crítica al sistema americà que menysté als afroamericans. No és gaire bona ni us la recomano, a no ser que tingueu quinze anys, que potser llavors sí que us pot agradar... però llavors no sabríeu copsar l'única cosa bona de la peli que és un cameo d'en Michael J. Fox, que fa de profe, i els hi diu que és una estupidesa pretendre viatjar en el temps!

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT