Pel·lícules vistes: maig 2021

Pel·lícules vistes: maig 2021

Tot va tornant a la normalitat, i d'aquí 4 dies, això de la pandèmia seria una mena de record borrós on encara ens semblarà un interval de temps més bonic del que realment va ser. Que si llavors vam poder viure en família, que si vam poder valorar les coses que de debò ens importaven, que si ens en vam sortir tots plegats, i tot d'altres collonades, però que seran maximitzades fins al punt que semblarà que va ser fantàstic estar tancat a casa durant mesos. Total, que jo he anat abandonant el visionat de sèries, i cada vegada estic més centrat amb les pelis, que són molt més pastilleta. Pim pam pum i ja s'ha acabat... i no aquella temporada de 24 episodis d'una hora, on la trama s'estira com un xiclet pel simple fet d'anar allargant sense més. On vas a parar, home!

- Sea fever (IMDB). Un vaixell de pesca s'endinsa mar endins per fer la seva jornada de pesca. Els acompanya una científica que vol aprofitar per fer uns estudis/proves/coses (quina casualitat), i llavors resulta que el vaixell es veu pres enmig de l'aigua per algun ésser estrany, que poc a poc va infectant als diferents membres de la tripulació. Peli fórmula amb argument gens nou, però una manera com un altra de passar l'estona...

- Voyagers (IMDB). S'ha especulat en diverses ocasions amb la possibilitat d'enviar una missió espacial cap a un planeta llunyà amb tota una petita civilització a bord, esperant que siguin els fills de 2a, 3a, 4a generació o més enllà, els qui al final aconsegueixin arribar al planeta desitjat. El problema és que l'aïllament farà que cada nova generació desconnecti més de l'anterior, ja sigui a nivell de normes, com de comprensió de la realitat, d'instints, etc. Doncs aquesta peli va d'això, encara que segurament podria haver estat una mica més profunda... però ja s'entèn.

- One and the same (IMDB). Una noia descobreix a través d'un projecte científic la possibilitat de viatjar per l'espai i el temps, i ho vol aprofitar per fer justícia. Però ja sabeu què passa quan es juga amb les màquines del temps, oi? Doncs això...

- Synchronic (IMDB). Un metge forense detecta morts en circumstàncies molt estranyes. La majoria dels cadàvers sembla que haurien tastat una mena de drogues. Ell decideix mirar de descobrir què passa quan les prens, i es troba viatjant de manera aleatòria cap al passat, amb tots els perills que això comporta. Correcteta.

- Bad johnson (IMDB). Un paio que és un fucker sense sentiments, però que aprofita per follar-se tot el que té a prop, es desperta un dia sense titola. Resulta que aquesta ha guanyat vida pròpia i s'ha convertit en una persona de carn i ossos. I tot s'embolica de mala manera. I sí, se que no és una peli que aporti massa al món del cinema, però amb una sinopsis com aquesta no m'hi vaig poder resistir!

- The closet (IMDB). Un home de negocis japonès s'instal·la en una bonica casa al mig del bosc amb la seva filla (la mare s'ha mort i tal). El pare, que sol estar sempre molt ocupat amb la feina, no s'adona de que en aquella casa passen coses estranyes, sobretot a l'habitació de la seva filla... fins que un dia la seva filla desapareix. I aquí comença la batalla esotèrica per mirar de recuperar-la.

- Oxygen (IMDB). No apta per a gent amb claustrofòbia perquè tota la peli succeeix en un cubicle de la mida d'un taüt amb una senyora que es desperta i no se cap què coi hi fot allà i perquè no li encaixa res de res. Tensió, nervis i angoixa, amb un argument més que raonable, i amb una trama que es desenvolupa força bé.

- Love and monsters (IMDB). Amb un títol com aquest no hi pots donar massa voltes... Cap a dins! I aquí estem en un futur post-apocalíptic en un món conquerit per monstres gegants i assassins. Els homes viuen amagats de tot, però hi ha un noi que troba a faltar la seva noia i malgrat que és un sapastre decideix anar-la a buscar. I clar, el viatge no serà fàcil. Tot amb una bona dosis d'humor prou correcta...

- Super me (IMDB). Un paio japonès que cada vegada que s'adorm somia de manera molt lúcida com un monstre el mata. I ho viu tan intensament que acaba dels nervis i sense les hores de son que li farien falta, fet que tot a la seva vida va malament. Molt malament. I és llavors quan descobreix que pot aprofitar aquests somnis tan reals per treure'n-hi un rendiment... i la cosa funciona. Almenys d'entrada!

- Koko-di koko-da (IMDB). Peli estranya tirant a molt surrealista, i a la vegada prou absorbent. La mort d'una nena petita fa que els seus pares facin un viatge per mirar de desconnectar una mica de tot i retrobar-se ells com a parella, però res va com ha d'anar. De fet tot va malament, però de manera inimaginables. Uns éssers singulars que els persegueixen una i altra vegada...

- Army of the Dead (IMDB). Bé, una de zombis. De mort i destrucció. Hollywood a tutti pleni, i aquesta vegada l'acció passarà a la ciutat de Las Vegas a ritme d'Elvis. Però és que el millor de la peli són els minuts inicials d'introducció, on s'explica que un holocaust zombi ha deixat Las Vegas aïllada del món per una muralla que evita que els zombis puguin sortir a l'exterior. Però uns valents decideixen seguir el camí invers i entrar a dins. Aquí tenim la mort i destrucció que comentava!

- Durante la tormenta (IMDB). M'agraden les pelis de cinema fantàstic que aconsegueixen grans trames i arguments amb un ús baix o inexistent dels efectes especials. Doncs aquí en tenim un bon exemple, i a més és una peli espanyola, que no és que no facin bones coses, sinó que tampoc és que passi massa sovint. Però bé, al seu dia ja van fer els Cronocrímenes, o sigui que perquè no repetir-ho? Doncs aquí tenim la història que arran d'una tempesta elèctrica, una dona acaba contactant amb un nen de 30 anys enrere. I el què déiem abans, que el bategar de les papallones i tal, recordeu? Doncs això altra vegada, amb una execució més que interessant!

- In the Earth (IMDB). Un virus ha arrasat amb la civilització, i una de les principals científiques s'ha exiliat enmig d'un bosc per mirar de seguir les seves investigacions cercant una cura. Un jove científic ha de contactar amb ella, però quan arriba al bosc resulta que allà estan passant coses molt estranyes... I fins aquí ho deixo!

- Undergods (IMDB). Miro la nota que li donen a IMDB abans d'apretar Play i veig que li donen un 5 i poc. Igualment tiro endavant i em trobo amb una mega pel·lícula, entre futurista, distòpica i surrealista, però on totes les peces van trobant el seu encaix. Per mi ha estat una de les sorpreses del mes. Ara, no us espereu res de normal, eh!

- Storozh (IMDB). En un espai inconcret de la gran mare Rússia desconnectat de tot arreu, un home es dedica a vigilar un gran Hotel que està innactiu (no sabem si perquè és fora de temporada o per algun altre motiu). El cas és que està tot sol, aïllat i neva. El paio està mooolt rallat de la vida... Fins que entren en escena uns personatges que li acaben alterant la seva vida miserable, que al final acabarà enyorant.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT