Inaugurem l'exposició 'Catalunya any zero. Veure el virus' a Palau Robert i podcast a Catalunya Ràdio

Inaugurem l'exposició 'Catalunya any zero. Veure el virus' a Palau Robert i podcast a Catalunya Ràdio

Doncs si al matí anava a recollir un Premi Enderrock pels 10 anys de Viasona, a la tarda encara anàvem una mica més enllà i inauguràvem l'exposició de La Mira amb fotos de Jordi Borràs 'Catalunya any zero. Veure el virus' al Palau Robert, acompanyats del vice-president Pere Aragonès, el secretari de difusió Miquel Gamisans, i la consellera de Salut Alba Vergés. Un retrat global de la Catalunya buida i de la Catalunya plena dels primers mesos de virus i confinament.

L'exposició fa una repassada a la sèrie de foto-galeries publicades a La Mira en els inicis de la pandèmia, que més tard acabarien convertides en un foto-llibre, i que ara es mostren en una exposició (d'entrada lliure i gratuïta) acompanyada d'un podcast publicat a Catalunya Ràdio, en què es pot escoltar com va treballar l’equip de LA MIRA durant el confinament. Un document sonor original, únic, construït a partir dels centenars de notes de veu de l’equip periodístic durant els mesos àlgids de la pandèmia i produït per la Coctelera Music. Un projecte transmèdia de 360º total!

Si us podeu acostar a Palau Robert a fer-hi una ullada, i escoltar-vos el podcast (són només 35 minutets) ja em direu què us ha semblat. Nosaltres estem encantats amb el resultat de tot plegat...

 

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT