Hem guanyat el Premi Nacional de Comunicació pel projecte de La Mira

Hem guanyat el Premi Nacional de Comunicació pel projecte de La Mira

Ens ho van anunciar en veu baixa fa uns quants dies, i va ser notícia uns quants dies després... El projecte de magazín La Mira ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de mitjans d'arrel digital. I estem parlant del major premi que es pot rebre a Catalunya en aquest sector. I sobretot tenint en compte que estem parlant d'un projecte que té poc més de 2 anys de vida, i que en el seu moment va ser una aposta bastant arriscada per fer un periodisme diferent del que s'estava fent. Fugir de l'actualitat per fer no-actualitat. Explicar el país, de poble i de ciutat Foc lent. I buscar usuaris amb ganes de llegir històries i persones... amb una important aposta per la fotografia. I sembla que el temps ens ha donat la raó.

En fi, alegria i satisfacció màxima, i la sensació de que en aquesta vida cal arriscar. A veure si som capaços d'anar encara més lluny. Que us asseguro que ganes no ens en falten, de manera que no descarteu res...

Moltes gràcies a tots els qui ho ha fet possible. Una abraçada enorme!

Podeu veure la gravació de tot l'acte en aquest vídeo. El torn de La Mira arriba al minut 26:30. Ja veureu que el parlament del director de La Mira, en Francesc Canosa, és dels bons!

 

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT