Pel·lícules vistes: agost 2020

Pel·lícules vistes: agost 2020

Doncs l'agost ha estat curt pel que fa a l'estada a casa, després d'unes bones vacances recorrent França amb la família. Tot i així, encara he tingut temps de veure algunes pelis. Aquí van:

- The host (IMDB). Era la segona vegada que la veia, però la primera des del que el seu director es fes amb la principal estatueta amb la sileta de l'oncle Òscar per la pel·lícula 'Parasite'. I és que en el seu dia ja em va semblar una peli diferent... amb monstres i tal, però trencant molts cànons i posant la càmera en llocs diferents als habituals. Segurament l'estatueta està guanyada a pols després de molts anys de picar pedra, una mica com la carrera d'en Peter Jackson, que ja havia fet molt cinema i molts experiments abans de la gran aclamada saga de 'The Lord of the Rings'.

- An American Pickle (IMDB). Un operari americà d'origen polonès de primers del s.XX queda atrapat en un dipòsit de la fàbrica de cogombrets on treballava, i es queda en un estat latent durant un segle. Quan es desperta, el món ha canviat molt del lloc d'on provenia. I si en aquesta faula ensucrada hi poses uns quants elements de valor, coratge i treball, et surt una peli de dissabte a la tarda. Sense moltes pretensions, però correcte amb el seu plantejament adobat amb un humor prou agraït.

- Train to Busan 2: Peninsula (IMDB). Em va fascinar la primera part d'aquesta sèrie... tota aquella tensió de zombies dins d'un tren. Fabulós! Ara bé, aquesta segona part no té res a veure amb la primera. És tan sols una peli de zombies més, amb moltes reminscències a 'Escape from L.A.' o '28 Month Later'... això vol dir uns que volen entrar en una zona contaminada, en una operació ràpida, per fer-se amb un gran botí. I òbviament no serà tan fàcil!

- Punto muerto (IMDB). Ai el cinem argentí... És un bon plantejament, però a vegades ho sobrecarrega tot amb aquells diàlegs tan llargs i espessos que tan agraden allà. Tot i així la peli es deixa veure, i narra un assassinat a l'estil d'Agatha Cristie en un  hotel aïllat, on tots semblen culpables, però que al final tot és una mica més enrevessat i de final més incert del previst. Però vaja, la mateixa base de sempre, només que aquí és en blanc i negre per afegir-hi més dramatisme.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT