Pel·lícules vistes: juliol 2020

Pel·lícules vistes: juliol 2020

Vaig tard aquest mes a llistar les pelis del juliol, però és que va coincidir que me'n vaig anar de vacances amb la família, i fins ara que hem tornat a casa no m'hi he pogut posar. Total, tampoc crec que ningú s'ho miri això, però sempre fa gràcia dirigir-se a algú... En fi, que per si ho voleu saber hem estat a París (a casa d'un col·lega) i després hem baixat per Normandia i la Bretanya. Molt maco tot plegat!

- Stairs (IMDB). Peli, que des del primer minut es veu que està feta amb un pressupost tirant a escàs, i això li afecta per totes bandes... però tot i que a poc a poc el guió va prenent certa forma, li falten massa coses per arribar a ser una bona peli.

- Daniel isn't real (IMDB). Interessant proposta per mostrar la bipolaritat del protagonista, que en un racó del seu cervell amaga un alter ego molt diferent de com és ell normalment. Un Dr Jekyll i Mr Hide actualitzat amb prou gràcia.

- I saw the devil (IMDB). Una altra peli coreana (aquests dies n'estic veient bastantes) que va d'un assassí en sèrie, però que finalment sembla que aconsegueixen acorralar... però vendrà la pell cara i no es deixarà agafar així com així. La tensió és constant.

- Cut off (IMDB). Un forense analitza un cadàver i a dins del cos hi troba una càpsul·la que conté el nom de la seva filla i un número de telèfon. Òbviament, des d'aquell moment la filla està il·localitzable i dona inici a una estressant gimcana per mirar de recuperar-la. Prou interessant.

- Greyhound (IMDB). En Tom Hanks es vesteix aquesta vegada de capità de vaixell de guerra en plena croada contra els nazis. I és que capitanejar un vaixell en època de guerra requereix caràcter, astúcia, calma i mil adjectius més, que el bo d'en Hanks interpreta a la perfecció per gust dels seus espectadors.

- The ritual (IMDB). Un grup d'amics ja quarentons decideixen anar a fer senderisme per la Suècia profunda, fins que decideixen fer drecera i endinsar-se dins del bosc. Un cop dins passaran tot de coses extraordinàries que els obligaran a lluitar per la seva supervivència. I tot i que la trama no és nova, encara es deixa veure força bé.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT