Pel·lícules vistes: juny 2020

Pel·lícules vistes: juny 2020

Crec que fa uns 5 anys i mig que anoto i publico totes les pelis que veig. El que sembla evident és que difícilment assolirem les cotes de pelis vistes per any que he fet en el passat... que la vida en família és molt intensa. Agradable, però intensa. Però tot i així acabo trobant alguns forats, i encara més, fins i tot aconsegueixo trobar alguna perla que m'alegra la nit. Aquí van les pelis del mes de juny:

- The catcher was a spy (IMDB). Peli d'espies de la 2a Guerra Mundial on un jugador de bèisbol americà aconsegueix bloquejar la creació d'una bomba atòmica per part dels nazis. Però clar, és que l'home, a més de ser un esportista d'èlit té carreres universitàries, habilitats polítiques i és un gran seductor. I el més fort de tot plegat és que sembla que la peli està basada en fets reals. La peli és pse-pse... No és que estigui malament, però potser li falta una mica de tensió en algun moment. Pel meu gust, eh!

- Ashfall (IMDB). Un volcà de la península de Corea rebenta de mala manera i s'ho emporta tot per davant. Bé, no tot... però aviat ho farà. I per evitar-ho, un grup d'èlit sud-coreà haurà d'entrar en territori nord-coreà per capturar uns caps nuclears i fer-los explotar en una mina molt profunda, que farà que el volcà no acabi de petar del tot. Val, l'argument és apurat, però la posada en acció i la successió dels esdeveniments fan que sigui una peli més interessant del que en un primer moment pot semblar.

- Terminator: Dark Fate (IMDB). Que en feia de dies que la tenia pendent de veure, però una certa mandra m'impedia d'apretar Play. Fins que no vaig trobar alternativa i vaig tirar endavant. I home, certament no està gens malament si mirem d'on venim amb aquesta saga de robots assassins que viatgen en el temps. Quasi que m'atreviria a dir que té punts molt interessants i ben resolts... Però vaja, és innegable que aquesta saga ja comença a notar signes d'esgotament.

- The neighbor's window (IMDB). És un curtmetratge d'una mitja hora, on una parella amb fills mira de manera habitual a la parella -sense fills- del davant. I els hi tenen una enveja brutal... però les coses mai són com semblen. Quina incògnita, oi? Doncs no... és de final previsible, però que fa que tot quedi molt rodó i bonic. Com la vida mateixa!

- The desk (IMDB). Un altre curtmetratge a partir de les notes que uns joves es deixen anotades en la taula de la classe. Tant de misteri genera expectació i és excitant... fins que un dia s'acaben coneixent en persona. Ja aviso que acaba bé... Meh!

- Superman: Red son (IMDB). Qui no ha sentit a parlar d'aquesta versió comunista d'en Superman? Per qui no n'estigui al cas, resulta que aquell nen que és enviat des del planeta Kriptó per salvar-lo de la seva destrucció resulta que enlloc de caure als EUA acaba caient als URSS. I clar, com que creix allà acaba adoptant-ne els seus valors. I són tan purs, que fins i tot lluita amb Stalin per poder aplicar-los amb la màxima puresa soviètica possible. I tot i que la peli em feia una mica de por, al final em vaig endur una bona i agradable sorpresa...

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT