Pel·lícules vistes: gener 2020

Pel·lícules vistes: gener 2020

Comencem aquest 2020 carregat de ganes per fer coses. De fet, tinc tantes coses per fer que ja m'ensumo que serà l'any més fluix pel que fa a visionats de pelis... i això que el tema sèries també l'estic tirant molt enrere. Serà que ens fem vells! En tot cas, si haig de mirar poques pelis miraré de ser més selectiu, a veure si així sento que aprofito més el temps. Aquí van les 6 pelis d'aquest gener:

- The dead don't die (IMDB). El repartiment d'aquesta peli de zombies està al nivell de les pelis més top de Hollywood amb un enorme quantitat de noms mítics de la gran pantalla. Ara bé, l'experiment sembla que falla per diverses bandes, i malgrat que alguns crítics es refereixi al film com a una mena d'experiment, la veritat és que s'acaba fent lent i avorrit. Una pena!

- Juan de los muertos (IMDB). Aquí va un altre holocaust zombie, però aquesta vegada passa a Cuba. I clar, allà tot és una mica diferent. Per això, en Juan de los Muertos decideix muntar una mena d'empresa, a l'estil dels Ghostbusters, però per caçar zombies, i poder fer així la primera peli tot i aprofitant la crisi. Però al final se'n va tot de mare... Peli bastant original, divertida  i recomenable.

- Los cronocrímenes (IMDB). Ja la vaig veure fa uns anys, i llavors em va semblar una peli de viatges en el temps excel·lent. D'aquelles que no necessiten enormes pressupostos en efectes especials perquè disposen d'un guió tremendament ben el·laborat. I tot això fet a Euskadi mateix. O sigui que aquest segon passi no em va decepcionar en absolut.

- Joker (IMDB). Sembla que serà -si no ho és ja- una de les pelis que marcarà el 2019 cinematogràfic. Interessant agafar el món dels súper herois, tan trillat avui dia, i portar-lo al món real per muntar un drama que et fa veure els personatges d'una manera que no haguessis imaginat mai. On ningú és bo ni dolent del tot, sinó que d'alguna o altra manera tots som víctimes del sistema...

- Code 8 (IMDB). Un xaval amb poders, que acaba entrant en una banda mafiosa que vol usar aquests poders que té, i tot que la peli s'esforça en voler deixar al nano com a una víctima, la veritat és que el paio no pren ni una decisió que li excusi la seva mediocritat humana. Ah, i la peli també és bastant mediocre...

- Level 16 (IMDB). Tot de noies jovenetes tancades en un edifici regit per unes normes molt estrictes. Aquí ja veus que alguna cosa no està bé i que tot plegat amaga algun misteri gros. No és un gènere gens nou, i s'executa de manera correcteta sense excel·lir.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT