Pel·lícules vistes: novembre 2019

Pel·lícules vistes: novembre 2019

Dies de mogudes a Catalunya... almenys jo ja fa dies que camino, que no és pas poc. L'Elna va creixent i prenent forma. L'Aniol, la forma ja la té, i ara es dedica a anar fent créixer el seu caràcter complex. L'Elisenda continua sent la millor dona del món. I jo, doncs no ho se... suposo que com sempre, no?

- Point break (IMDB). Una revisió de la pel·lícula que porta el mateix nom, i feta 25 anys abans... però amb actors de la talla de Patrick Swayse o Keanu Reeves. I bé, només dir que a IMDB, l'original té 2 punts de nota més que la versió actual. I és de justícia, perquè fer pelis de surferos guais que estan per sobre del bé i del mal, amb polis pel mig, doncs ja està com una mica antiquat.

- Flu (IMDB). Història -una altra- d'un virus que s'escampa mortalment pel territori deixant uns escenaris de morts brutals. Aquesta vegada l'acció passa a Corea del Sud. I com quasi sempre, una parella intentarà posar-hi remei...

- The room (IMDB). Una parella se'n va a viure a una casa molt xula, però abandonada fa molts anys. Un cop allà descobreixen que la casa conté una cambra que et concedeix qualsevol cosa física que li demanis, i com que ells no poden tenir fills, doncs demanen un fill. L'únic problema és que tot allò que hagis demanat no podrà sortir mai de la casa, ja que si no es destruirà. I bé, pse pse... però jo m'hagués entretingut més en l'estona que demanen desitjos. Molt poc originals m'han semblat a mi.

- Paddleton (IMDB). Només són veïns, però aquests dos homes madurs de vides incompletes semblen més una parella de fet, que no pas uns simples veïns. A banda de treballar passen la resta de les seves vides plegats. Per això, quan a un d'ells li diagnostiquen una malaltia mortal, el camí que pren aquesta singular relació se'n veurà notablement alterada. Per la meva banda, em feia por de trobar-me davant d'un dramon, i em va semblar una peli tremendament original, tant pel fons com per la forma. La recomano.

- In the tall grass (IMDB). Una parella para el cotxe enmig d'una carretera d'aquelles americanes on no hi ha res més que camps gegants de blat, que recorden molt a els xiquets del blat de moro (ignoro com la van traduir al català). El cas és que senten veus i s'endinsen enmig de la vegetació... però un cop allà dins, res sembla el que és, i sortir-ne serà una tasca impossible, ja que tot es mou i canvia de lloc... una mica com si fos Cube, però en versió vegetal. I bé, molt pse pse... no la recomano.

- Rambo. Last blood (IMDB). Quan van estrenar Rambo 4, havien passat 20 anys des de la 3a peli de la saga, que ja va entrar molt amb calçador, de manera que n'esperava més aviat poc. Però a Rambo 4 vaig veure una peli ubicada a Cambodja, i plena de sang i violència gratuïta... que en el fons és el que volia veure. Si no, hagués triat una altra cosa. Per tant, quan vaig apretar el Play per aquesta 5a entrega (10 anys després de la 4a), em vaig adonar que no és que el temps hagués passat, sinó que la peli no tenia res a veure amb la saga. És un paio que té un ranxo als EUA, i que una fillola seva se'n va a Mèxic i ell se'n va a recuperar-la. I tot plegat és discutible si està millor o pitjor (que crec que és bastant mediocre)... però no és Rambo. És una altra cosa. De la saga original només en té la marca. Una pena!

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT