Pel·lícules vistes: setembre 2019

Pel·lícules vistes: setembre 2019

Bonic mes de setembre... hem tornat de vacances i els nens comencen l'escola, mentre jo visc el que sol ser un dels mesos més intensos de l'any. Però aquest any, a tot això i hem de sumar que la cama trencada (puto peroné, que no aguantes res) ha estat un mes dur, estressant i esgotador. Només puc agrair la paciència de l'Elisenda, que s'ha trobat amb 3 criatures a casa... 2 de petites i 1 de gran. Per sort, ja som a octubre i les coses pinten millor.

- Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (IMDB). Doncs seguim avançant amb la nissaga del petit mag acompanyats del petit Aniol, que a cada peli flipa més. Realment és fascinant poder veure aquestes pelis acompanyats de personetes que encara són capaces de sorprendre's. També serveix per fer-ne una segona lectura (anys després) i adonar-me de que aquesta nissaga està molt treballada. Una petita joia...

- IO (IMDB). La humanitat ja és quasi tota en naus espacials rondant la Terra, a punt d'iniciar el viatge que els portarà rumb a un planeta habitable. Però a la Terra encara queda algun humà decidit a aprofitar els darrers dies en terra ferma, malgrat que la pròpia vida és quasi bé un miracle. Hagués pogut ser una peli prou interessant, però em va semblar fluixeta.

- Yesteday (IMDB). De plantejament simple, però molt funcional. Un dia hi ha un paio que toca la guitarra, que té un petit accident, però quan es desperta, ningú -excepte ell mateix- recorda The Beatles. De fet, sembla que ni tan sols han existit. I clar, el paio es fot a tocar les seves cançons i la gent al·lucina de la seva capacitat creativa. Tot plegat, una fàbula sense més pretensions que et fa passar una estona agradable.

- Honey, I Shrunk the Kids (IMDB). Doncs sí... Carinyo meu, he encongit a la canalla. Un clàssic de Disney, que està entre una de les primeres pelis que vaig veure al cinema, i que evidentment em porta molts records. L'Aniol hi va mostrar un interès relatiu, tot i que va flipar amb les formigues gegants... En fi, ideal per passar una tarda amb els petits de la casa.

- Rango (IMDB). Un camaleó perdut en el desert americà, que acaba convertint-se en un munt d'aventures i gags bastant divertits. D'aquelles pelis fetes per la canalla i pels adults a la vegada, de manera que cadascú hi troba la seva part de manera sobreposada. Divertit en Rango aquest... i àcid!

- Dolor y gloria (IMDB). Amb l'Almodóvar em passa una cosa estranya, i és que li tinc com una mena de mania innata, però llavors em miro les seves pelis, i sempre m'acaben agradant. Aquesta, especialment. I això que conté els típics tocs de sempre... records del passat, capellans, senyores que canten, homosexualitat, drogues i personatges que, no ho sembla, però són peculiarment profunds. Puto Almodóvar, que bo que ets!

- Midsommar (IMDB). Un grup de joves estudiants americans se'n va a passar unes vacances en un lloc de la Suècia profunda on celebren una peculiar festa de solstici de primavera. La intenció és passar-s'ho bé, i mirar de treure'n contingut per als seus treballs acadèmics. Però allò que semblava tan bonic, preciós i perfecte va desencadenant, a poc a poc, en un conjunt de situacions surrealistes de les que no sabrem si se'n sabran sortir. Bé, no ho sabia, però una mica ja m'ho anava veient a venir com acabaria (i vaig encertar)... però això no treu que la peli genera una forta tensió constant. Interessant.

- Rocketman (IMDB). Doncs si el biopic del bo d'en Freddy va ser un èxit, aquest l'iguala o el supera... i és que l'Elton és un altre prodigi britànic, que també n'ha det de l'alçada d'un campanar. Em va saber greu no conèixer tantes cançons de la seva discografia, com sí que sabia de Queen... però em va semblar un peliculón amb 2 hores de bon ritme.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT