Pel·lícules vistes: juliol 2019

Pel·lícules vistes: juliol 2019

El mes de  juliol ha passat mentre anem veient com creixen l'Aniol i l'Elna. La petita està creixent molt ràpid i no para de menjar. A les nits toquen llargues passejades amb la criatura en braços per mirar d'adormir-la... Mentrestant he tingut temps de veure aquestes pelis:

- Prospect (IMDB). Uns colons miners, pare i filla, treballen en un planeta en la cerca de minerals especials. En un moment donat tenen una topada amb dos colons més i es produeix un tiroteig on moren el pare per una banda, i un dels miners per l'altra. Ara, el miner atacant i la noia hauran de cooperar plegats per mirar de salvar la seva vida escapant del planeta.

- Coco (IMDB). Aquesta és una història Dinsey bastant impactant per l'emoció i el sentiment que pot arribar a generar. La història va d'un nen mexicà que passeja temporalment en el món dels morts mirant d'aconseguir el record dels seus ancestres. Una fabula genial que pot fer arribar a fer saltar alguna llàgrima i tot...

- The last boy (IMDB). En un món mig apocalíptic, un nen orfe mira de sobreviure mentre camina cap a un punt on suposa que trobarà la resposta dels seus problemes. Pel camí es troba amb diferents desconeguts que l'acompanyaran en aquest viatge.

- Shazam (IMDB). Un noi troba la manera de convertir-se en súper-heroi, però que el converteix en adult. Això no treu que dins seu continuarà pensant com un nen, malgrat que ara disposi de poder ilimitats, que voldrà fer servir pel bé. Tot i així, no tot serà tan fàcil.

- L'Ascension (IMDB). Basat en una història real, d'un jove francès de raça negra, que per tal de poder-se lligar a la noia que li agrada li diu que pujarà a l'Everest. El problema és que en la seva vida ha pujat una muntanya, i per tant, l'aventura esdevindrà complicada de collons.

- Polar (IMDB). Un assassí a sou es troba en el seu moment de jubilació, però l'empresa que el tenia contractat mirarà d'eliminar-lo per tal d'evitar pagar-li la important quitança que li pertoca. Però clar, l'home no serà gens fàcil de matar. Pel mig tenim una història mig thriller, mig comèdia, que tot i començar lenta es va tornant prou interessant.

- Tolkien (IMDB). Biografia de l'autor del clàssic 'El Senyor dels Anells', que no va tenir una infància precisament fàcil, amb la mort dels seus pares en poc temps de diferència. Tot i així, el seu talent innat el porten a l'excel·lència de l'educació britànica de primers del segle XX, on s'acaba envoltant d'un grup d'amics tan intel·lectuals com ells. La primera guerra mundial ho canviarà tot...

- Deadwood (IMDB). Temps era temps, quan ningú coneixia la cadena HBO, van fer una sèrie de 3 temporades sobre el món del far-west americà amb una sordidesa i una crueltat impressionants, plena de personatges i llocs reals. 10 anys després, els mateixos actors (diria que quasi tots) es tornen a reunir per fer aquesta peli amb la intenció de resoldre trames que al seu dia no van quedar resoltes del tot.

- Doomsday (IMDB). Un virus letal assola el nord de l'illa britànica. Les autoritats decideixen crear un mur per sota de Newcastle i deixar morir a tota la seva població per evitar contagis a la zona sud. Dècades després un equip decideix accedir a la zona morta trobant-se, per sorpresa, que la vida ha continuat i ha prosperat de manera brutal i cruel, a mig camí del món cyber-punk i la cavalleria de l'edat mitjana.

- The croods (IMDB). Una família de l'edat de pedra aconsegueix sobreviure sortint el mínim possible de la seva cova. Però un dia es veuran obligats a sortir-ne i afrontar els canvis de manera total i directa. Evidentment, no els serà gens fàcil...

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT