Pel·lícules vistes: juny 2019

Pel·lícules vistes: juny 2019

L'Elna està entre nosaltres, i creix a marxes forçades. També ens dona nits mogudes per culpa de la calor... i entre que m'agrada gaudir de la paternitat, i que he d'exercir la paternitat, no he tingut temps de massa pelis aquest mes. Només n'he vist 3, però haig d'admetre que totes 3 m'han agradat bastant. Aquí les teniu:

- Captive state (IMDB). Els extraterrestres han arribat a la Terra i no han vingut precisament de bon rotllo... però no han optat pel genocidi, sinó per una mena d'esclavatge social del que ningú se'n pot escapar. El seu èxit recau en el fet que els propis humans controlen la resta d'humans, com si fos el ghetto de Varsòvia. Però la dissidència cercarà la via per rebentar-ho tot, i per fer-ho comptarà amb l'ajuda de molts, inclús els més inesperats. Un film que sobrepassa les línies argumentals habituals i aconsegueix sorprendre en positiu.

- I am mother (IMDB). Un món amb la raça humana exterminada i controlada per robots que, seguint les ordres dels seus amos (humans) miraran de repoblar la Terra. El robot que cuida la primera cria humana engendrada per via tecnològica s'acaba convertint en una mena de mare real. I malgrat que aquesta presentació pugui semblar sobada, em vaig trobar amb un film molt més interessant i tens del que imaginava.

- Arctic (IMDB). Un científic es queda perdut al mig de l'àrtic i mira de sobreviure com pot amb l'únic aixopluc de la seva avioneta estrellada. Una història de supervivència més, però ben treballada i portada a la pràctica, sense que en cap moment se m'arribés a fer pesada o repetitiva. Bastant correcta.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT