Pel·lícules vistes: maig 2019

Pel·lícules vistes: maig 2019

Aquest mes de maig ha estat un mes molt especial. El dia 9 vam conèixer l'Elna, després de 39 setmanes amagada a la panxa de l'Elisenda... i no cal que us expliqui que és la nena més maca que he vist mai (amb el permís de la seva mare). Amb tot plegat, encara he tingut temps de veure alguna peli. Aquí van:

- The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (IMDB). Doncs sí, he vist la peli de Bob Esponja... què passa?! Realment no he seguit mai massa la sèrie, tot i que és inevitable conèixer una mica els personatges. Suposo que la peli està a l'alçada del registre de la sèrie, o sigui que molt bé tot.

- The Hatton Garden job (IMDB). Una altra peli d'uns amateurs i uns veterans, tots plegats molt fora de lloc, mirant de fer el cop del segle en una joieria. I tot va endavant, però com sol passar en aquestes pelis, al final i mentrestant van passant coses. Correcteta, però lluny de les millors pelis del gènere.

- Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile (IMDB). Història d'un psico-killer des del punt de vista de la seva nòvia, que no s'ho creu ni s'ho vol creure. Però poc a poc, els fets posen de manifest el què és evident a ulls de tots. I inclús així li costa... Coses de l'amor, suposo.

- Toc toc (IMDB). Què passa si reuneixes en un mateix espai tot de pacients de transtorn obsessiu compulsiu (TOC)? Doncs que et surt una obra de teatre més que apanyada amb riures fàcils. En aquest cas, l'obra de teatre s'ha transportat en un format peli, però vaja, que es nota molt que menja del teatre. I bé, té les seves bromes mig previsibles i hihi haha...

- Clara (IMDB). Cercar possibles planetes habitables per l'espai infinit pot ser la cosa més avorrida del món, excepte si ets un professional de la matèria. Llavors pot convertir-se en una obsessió, fins al punt de jugar-te la carrera només per aconseguir en ser el primer en trobar el planeta ideal. Pel mig s'hi barreja una estranya història d'amor, que acaba desenvocant en un final fascinant, tot i que fins a cert punt, bastant gratuït i inexplicable. Però bé, les pelis no sempre segueixen les normes de la ciència quan no els convé, oi?

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT