Pel·lícules vistes: abril 2019

Pel·lícules vistes: abril 2019

Aquest mes d'abril ha estat un mes d'espera... L'Elna està a punt de presentar-se al món, i com que la mare no està per moltes aventures, l'hem aprofitat per fer moltes sessions de peli i manta. Aquestes són les pelis que hem vist:

- Shrek Forever After (IMDB). El famós monstre verd viu una vida de casat amb fills molt agobiat i somia poder tornar al seu plàcid passat... i ho aconsegueix, però llavors esdevé infeliç sense dona i sense fills, i passen coses, i tot acaba bé, i xim pum!

- Operation Finale (IMDB). Israel detecta als anys 50 un nazi dels més poderosos amagat a Argentina. El seu objectiu és capturar-lo i portar-lo a Israel per poder-lo jutjar. Però l'operació, que s'haurà de fer a l'ombra de la legalitat acaba resultant més complicada del que semblava.

- Vice (IMDB). Repàs a la vida de Dick Cheney, un dels homes més poderosos de la Casa Blanca al llarg de diferents mandats, des de Nixon fins Bush fill. Sempre a l'ombra, Cheney és la mà negra que acaba provocant la invasió d'Iraq. Bastant interessant.

- Escape Room (IMDB). No és la primera peli amb un argument similar... Un grup de persones accedeix a un Escape Room, però s'hi jugarà la vida per sortir-ne. És de les milloretes que he vist, sense ser res de l'altre món.

- Kursk (IMDB). L'any 2000 es va enfonsar al nord de Rússia un submarí nuclear gegant deixant atrapada part de la tripulació sota l'oceà. La crisi post-soviètica n'impedirà un rescat en condicions, i l'orgull ferit els impedirà demanar-lo a les potències estrangeres fins que ja serà massa tard. I tot i coneixent el desenllaç final des de l'inici, val a dir que la peli em va sorprendre positivament.

- The Wandering Earth (IMDB). La Xina tenia ganes d'una superproducció, i ho ha resolt bastant bé amb aquesta peli futurista, on la Terra viatja per l'espai en busca d'un lloc on evitar la fi del planeta. La base és una mica bastant irreal, però la peli és trepidant.

- Stan & Ollie (IMDB). Quan era petit tenia més present el duet de 'El gordo y el flaco', però darrerament havien quedat en l'oblit total. Aquesta peli és un homenatge a aquesta parella retratant els seus darrers anys de carrera.

- Time jumpers (IMDB). Quatre històries desconnectades entre si sobre viatges en el temps, on totes elles acaben explicant que tot i viatjar en el temps, el passat és immutable. Fluixeta...

- Harry Potter and the Sorcerer's Stone (IMDB). Seguint amb el cinema familiar, hem encetat la saga de Harry Potter, i l'Aniol ha flipat en colors. A més, l'he gaudida de manera especial, perquè tot i ser una peli dirigida a un públic infantil i adolescent, es deixa veure més que bé pel públic adult. A banda de que la producció és bastant bona.

- The Last Heist (IMDB). Uns atracadors assalten un banc, però ignoren que entre els clients hi ha un assassí en sèrie que els hi farà la vida impossible. I hagués pogut estar prou bé, però és dolenta de collons...

- High life (IMDB). En el futur, s'ofereix als presos sense possibilitat re rehabilitació la possibilitat de llençar-se a l'espai per donar la seva existència a la ciència. D'aquí en surt un viatge sense final vagant per l'espai infinit. De tota la colla, només en queda un home i una filla que ha tingut durant el viatge. Un present i un futur molt negre.

- Harry Potter and the Chamber of Secrets (IMDB). Seguint amb la saga d'en Harry Potter, després de veure la primera, ara tocava veure la segona. I molt bé tu!

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT