Pel·lícules vistes: febrer 2019

Pel·lícules vistes: febrer 2019

Ja portem 2 mesos a la casa nova i encara no tinc connexió de fibra. Tiro amb un pen 4G, i em fonc les poques Gb que tinc massa ràpid. Altra vegada he hagut de tirar de pelis que tenia oblidades en un vell disc dur, que ha acompanyat amb algunes pelis que vaig poder portar de la feina. Al final n'he visualitzat una dotzena... pas mal per ser un mes de febrer!

- Adult Beginners (IMDB). Un paio jove que ha muntat un startup fracassada torna a casa on mira de reconciliar-se amb la família, a qui mai va tenir massa en compte, i que ara necessita tant. Dramorro senzillot amb pinzellades de comèdia facilona.

- Mi gran noche (IMDB). Un programa de cap d'any és el summum del glamour. Per això, el que els telespectadors veuen és una obra mestra de la producció televisiva, però a la gravació es viu amb tensió, ansietat, punyalades i un munt d'altres històries. Humor negre de la factoria Alex de la Iglesia, amb l'actuació estel·lar de Raphael com a gran dolent.

- Fear and loathing in Las Vegas (IMDB). Un gran clàssic que tenia pendent de veure, o sigui que feina feta. Un viatge cap a les drogues més xungues i psicodèliques dels anys 70 amb un guió de fons que rossa l'absurd, però que acompanya bé tota la bogeria que és aquesta peli.

- Overlord (IMDB). Barrejar nazis i criatures fantàstiques ja no és ni una temàtica nova, però en aquest cas es resol amb una producció bastant ben ellaborada, i amb una tensió molt ben aconseguida. No és una obra mestra, però no està gens malament.

- Future world (IMDB). La típica peli que si arribo a consultar abans a IMDB (li donen un 3,1) no l'hagués mirat segur. Però no vaig consultar IMDB (gran error meu) i vaig acabar perdent una hora i mitja de la meva vida davant d'un futur post-apocalíptic a l'estil Mad Max, però fet amb el cul, i amb una trama completament absurda i poc interessant.

- En las estrellas (IMDB). El fanatisme pel cinema pot conduir a la bogeria... Això no seria tan greu si tens un fill sota la teva responsabilitat després del suïcidi de la teva dona. I quan les coses sembla que no poden anar pitjor, troben la manera per aconseguir anar pitjor. El protagonista porta una existència tan desgraciada que realment fa patir per la seva integritat i la del seu fill.

- Bohemian Rhapsody (IMDB). El biopic de l'any -passat- que, com segurament ja sabeu, s'ha endut unes quantes estatuetes daurades. No es pot dir que hi hagi una clara estructura de plantejament, nus i desenllaç, sinó que va tirant de la història de Freddy Mercury amb un munt de capítols que més o menys ja coneix tothom, però executats de manera bastant emocionant. Especialment si sou fans de Queen, com és el meu cas.

- The house with a clock in the walls (IMDB). És una mala peli? No ho crec... passa que va orientada a un públic a l'estil de Harry Potter, i la vaig veure pensant que seria una altra cosa. Tot plegat és un cúmul de nen orfe, oncle extravagant i una història de màgia amb bons i dolents que, com ja us podeu imaginar, acaba bé.

- Elisabeth harvest (IMDB). Un senyor, ja gran, s'acaba de casar amb una jove donzella espectacular. Un pivón, vaja. I aquí ja veus que alguna cosa no quadra massa, per molt intel·lectual que sigui el bon home. I òbviament, poc a poc anirem descobrint què és el que no quadra i el perquè. En alguns moments previsibles, i en d'altres, amb trama estalviable per absurd. A mig camí del que podria haver estat un peliculón.

- The man who killed Hitler and then the Bigfoot (IMDB). No puc negar que a vegades em trobo pelis que em criden pel seu títol. En aquest cas és més que evident que amb un títol com aquest requereix una oportunitat, i més si el prota és la famosa veu-off de The Great Lewobsky. I la peli no enganya... va del que diu el títol. I ho fa d'una manera real i dramàtica. Però potser al final se li troba a faltar una mica més de punch. Tot i així ofereix un plantejament absolutament sorprenent.

- All the devil's men (IMDB). Agents de la CIA, assassins a sou, traficants d'armes... una trama gens nova, però que si t'agraden les pelis de trets i de batalletes es deixa veure. No és especialment bona, però té moments d'acció prou interessants.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT