Pel·lícules vistes: novembre 2018

Pel·lícules vistes: novembre 2018

Aquest mes he vist poques pelis... doncs sí. Però també és cert que m'he comprat una casa i estic en plenes obres i mudança... a banda de que tot plegat ens ha agafat amb un embaràs pel mig (si tot va bé, pel maig serem 4). I bé, he anat una miiica de cul. Però les coses estan anant en la bona direcció. Sóc feliç!

- The hunt (IMDB). Peli d'aires nòrdics (ara mateix no sabria dir si l'acció passa a Dinamarca, Suècia... però més o menys per allà) amb una sensació de fredor constant. Un home decent és acusat injustament de pederàstia en una petita comunitat on ha viscut tota la vida. No poder demostrar la seva innocència converteix la seva vida diària en un infern on la tensió social va en augment. Té moments brillants, i una actuació del prota (el de la sèrie d'Hannibal) excepcionals. Després hi penses una mica i la peli té forats, però en general em va semblar una gran peli.

- A cure for wellness (IMDB). Els balnearis sempre han tingut una imatge pròpia en el món del cinema. Res de bo sol passar en un lloc on la vida sembla més tranquil·la i còmoda. Aquesta peli no n'és una excepció, evidentment. Però què passa realment? Què ens amaga aquest gran castell enmig dels Alps suïssos? Doncs dels diferents enigmes, alguns ja els vaig encertar a mitja peli... però igualment es deixa veure.

- Time trap (IMDB). De tant en tant et trobes una peli de la que no n'has sentit a parlar en la vida, que et sorprèn de manera especial. Doncs si us agraden els viatges en el temps, aquesta aconsegueix acostar-se molt a una d'aquestes joies a les quals em referia. Hi ha forats, però no va ser cap problema per tenir-me plenament atrapat de principi a final.

- Children of men (IMDB). Crec que és la tercera vegada que la veig, i diria que encara em va agradar més que les dues primeres. Tota la caracterització, l'ambient enrarit, les preses de càmera en moviment, l'acció per tot arreu... Un tros de peliculón amb ingredients de diferents gèneres bastant ben combinats.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT