Pel·lícules vistes: octubre 2018

Pel·lícules vistes: octubre 2018

Doncs el mes d'octubre ja ha passat. L'Aniol ha fet els 3 anys, i hem signat una hipoteca que ens ha donat les claus d'una casa a Granollers. Per endavant ens queden encara moltes obres i molta il·lusió. A veure si ja podem passar el Nadal allà... Mentrestant he vist aquestes pelis:

 

- Wonderstruck (IMDB). La vaig veure una mica pensant-me que era una altra peli, i quan me'n vaig adonar vaig decidir acabar-la. Narra la història en dos tempos històrics diferents de dos nens sord-muts i com afronten la vida. La seva soledat els fa prendre decisions que poden ser errònies... i res, una mica de llàgrima fàcil amb un final que...

- Ant-Man and the Wasp (IMDB). Sí, ja sé que sempre dic que no veuré més pelis de súper herois, però és que vaig trobar un article on parlava dels detalls del sub-món atòmic on es desenvolupava l'acció, i em va fer ràbia haver-me de menjar els spoilers. Al final, l'article no deia res de l'altre món, i la peli, acceptable tenint en compte el sobre-excés de súper herois que estem tenint.

- I think We're alone now (IMDB). Sobreviure un apocalipsis total i quedar com l'únic humà existent fa que et puguis prendre la vida de moltes maneres. En aquest cas, el nostre protagonista s'ho pren amb calma, ordre i disciplina. Tot és qüestió de prioritats. Després passen coses, clar. Si no, seria massa avorrit tot plegat...

- The china hustle (IMDB). Aquest documental narra com després de la crisi bursàtil derivada de les hipoteques sub-prime, els grans piranyes de Wall Street van trobar un filó venent accions d'empreses xineses que eren un bluf... però clar, són empreses que queden tan lluny, i estan sota un govern tan opac, que si et diuen que tot va bé i que poden créixer a un ritme sobre-natural, i que això et donarà molts quartos, doncs t'ho creus... fins que al final peta tot. Res de nou, vaja!

- Await further instructions (IMDB). A la nit de Nadal tota la família es reuneix a casa dels pares. Els fills, amb les seves parelles. Entre ells, un ambient de tensió. De cop, la casa queda completament bloquejada per tot arreu i l'únic mitjà de comunicació amb l'exterior és el televisor que anirà donant ordres als seus ocupants, cada vegada més fosques. Podria haver donat per més, però queda en un pse pse...

- Upgrade (IMDB). En un futur no molt llunyà, on tots els cotxes ja condueixen sols, un accident provoca la mort de la dona i la paràlisi total de l'home (són parella). Ell se sotmetrà a un tractament experimental per poder tornar a caminar i poder esbrinar les causes de l'accident. L'operació consisteix en la implementació d'un xip a la columna vertebral, que li retornarà la mobilitat i moltes coses més. Però tant de poder té també coses negatives.

- The night comes for us (IMDB). Un mercenari torna a casa amb una noia jove que ha salvat d'un atac. A partir d'aquí comença una sèrie de batalles cos a cos sense límit, carregats de grans coreografies d'acció i amb un munt de violència gratuïta. És un no parar fins al final, però amb una excel·lència digna de Tarantino. Ideal si us encanten aquest tipus de pelis...

- Hotel Artemis (IMDB). En un ambient fosc, la ciutat de Los Angeles viu carregada de tensió als seus carrers amb disturbis i enfrontaments a tota hora. A l'Hotel Artemis, els criminals més dolents i amb més diners poden anar a guarir-se de les seves ferides. Però posar a tants dolents junts no pot acabar mai bé. I així és!

- No escape room (IMDB). Ara que està tant de moda els escape room era fàcil preveure que se'n faria alguna peli. Aquesta n'és una, però n'hi ha més. L'argument és tan previsible com el títol ja suggereix. Els personatges entren a l'habitació del joc, però sortir-ne'n no serà gens fàcil. Fins i tot potser serà impossible.

- BlacKkKlansman (IMDB). Té nassos que un dels infiltrats al KKK durant una de les seves etapes més violentes fos precisament un policia negre. I el millor de tot és que la història està basada en fets reals. El paio va contactar-hi per telèfon, i poc a poc es va anar fent un lloc en les òrbites de poder. Tot plegat prou ben plantejat i guionitzat.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT