Pel·lícules vistes: agost 2018

Pel·lícules vistes: agost 2018

Aquest ha estat un gran mes d'agost, i un gran estiu en general. L'Elisenda i jo hem fet el pas i hem decidit canviar d'habitatge, l'Aniol està a punt de començar la 'escola dels grans' (amb tot el que això suposa), hem fet un viatge fabulós familiar pels Balcans (Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Bòsnia i Àustria)... i he fet 40 anys. Començo la 2a part d'aquesta vida amb -diria- els deures bastant encarrilats... Mentrestant he vist aquestes pelis:

- Pyewacket (IMDB). Una noia que forma part d'un grup d'estètica gòtica a qui agrada molt parlar de satanàs, conjurs i totes aquestes coses... decideix fer el pas pensant-se que jugar a fer màgia negra és com una diversió, però com ja deveu suposar, la cosa no surt bé. Gens bé, de fet. I passen moltes coses. Cap de bona.

- Attraction (IMDB). Una norma històrica del cinema és que els aliens sempre aterren als Estats Units. Per això em va semblar interessant veure què passa quan un alien es despista i decideix aterrar al país del vodka, del caviar i d'en Vladimir Putin. Doncs que quatre jovenets envalentonats decideixen plantar cara a l'invasió. Ells tots sols. Que per alguna cosa són russos...

- Deadpool 2 (IMDB). Sabia perfectament què em trobaria quan vaig apretar 'play', i no em vaig equivocar gens ni mica. La gràcia està en les situacions i les bromes referencials. Al final, sembla més una barreja entre súper herois i els Monty Python, amb molta sang i molta violència gratuïta. Exactament el què volia veure.

- Stonehearst Asylum (IMDB). Una història que passa en un antic asil per a malalts mentals. Un metge, jove, hi arriba per fer la seva feina... però no us imagineu el què passa a continuació. Bàsicament coses estranyes, que poc a poc van prenent la seva lògica. O no.

- Brave (IMDB). Mirant aquesta peli de Disney em vaig adonar de cop d'una cosa molt important. A l'Aniol li comença a agradar això de mirar pelis (com al seu pare). Per tant, prepareu-vos perquè en els propers mesos (i anys) apareguin, cada vegada més sovint, títols més o menys infantils en els meus llistats de pelis mensuals. Intentaré guiar-lo pel bon camí... pel bé de tots dos.

- The secret number (IMDB). Curtmetratge curiós i intrigant. El pacient d'un psiquiàtric diu que existeix un número entre el 3 i el 4, però que una conspiració mundial vol que no es descobreixi. El seu metge no se'l creu, almenys al principi...

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT