Pel·lícules vistes: juliol 2018

Pel·lícules vistes: juliol 2018

Aquest ha estat un mes prolífic i positiu. Aquest agost faig 40 anys, i vaig fer una gran festa al juliol per celebrar-ho (perquè a l'agost no queda ningú per convidar). I és ben bé que sembla que em trobi en un punt d'inflexió vital, entrant en aquesta nova etapa amb els deures, potser millorables, però bastant correctes. I mentrestant, com que estic i content i no tinc sèries, he fet el rècord de pelis vistes en un mes... 15 en total. Aquí les teniu:

- Tau (IMDB). Una dona atrapada en una casa amb domòtica ultra-futurista i una intel·ligència artificial que ho controla tot. Un argument que no és nou, però que s'executa amb prou gràcia.

- Bad day for the cut (IMDB). Un irlandès adult, que viu amb la seva mare ja gran, viu un atac on acaba amb l'assassinat de la seva mare. L'home decideix prendre revenja contra un grup superior en persones i força... però què ha de parar a un home que vol venjar la mort de la seva mare?

- QEDA (IMDB). En un futur distòpic, on les catàstrofes naturals i l'augment dels oceans han deixat un món debastat. La millor idea per resoldre-ho (aquí va una altra idea bastant vista) consisteix en enviar una persona al passat per poder esmenar l'errada. Però clar, un cop al passat s'hi pot viure molt bé, i potser hom no es planteja de retornar cap a un futur merdós.

- The death of Stalin (IMDB). La història sobre la mort d'Stalin, i com reacciona tot el seu equip més proper. Una posada en escena, mig seriosa mig comèdia, amb un to que m'ha recordat molt la peli Habemus Papam.

- Free fire (IMDB). Un intercanvi d'armes a canvi de diners amb dos grups massa poc preparats. I la cosa no surt bé i comencen els trets... molts trets... I un no parar de trets que et fa estar tota l'estona preguntant-te qui serà el següent a rebre. Una peli divertida.

- How it ends (IMDB). Una enorme explosió a la costa de Califòrnia. Ella és allà. Ell és en una altra ciutat, i farà tot el possible per poder arribar fins a ella i salvar-la. Pel mig, un trajecte amb tot d'encontres poc amistosos en un ambient de caos.

- The handmaiden (IMDB). Una peli coreana... La vaig posar i vaig pensar que era molt lenta i que no s'entenia res. Però després, poc a poc, la peli comença a prendre forma i totes les peces van encaixant. Una bonica peli amb una qualitat inesperada.

- Resolution (IMDB). Un home se'n va a la casa ocupa del seu amic ionqui per salvar-lo de les drogues, que l'estan podrint per dins. Per fer-ho, el lligarà al llit amb unes esposes i el tindrà allà, fora de l'abast de qualsevol droga durant una setmana. I pel mig passen un munt de coses absolutament delirants i sense sentit, que ens faran crear mil teories sobre el perquè de tot plegat.

- The endless (IMDB). No és la segona part de Resolution (la peli que acabo de comentar), però sí que hi té uns lligams narratius totalment evidents. En aquest cas, altra vegada, vivim un conjunt de situacions d'allò més estranyes i delirants que ens faran pensar tota l'estona...

- The neon demon (IMDB). Una adolescent menor d'edat aterra a Los Angeles per convertir-se en model. I ràpidament aconsegueix l'atenció d'una agència, que ràpidament li dóna bones feines. I la noia, que és ben guapa, comença a creure's-ho una mica massa, fet que acaba provocant l'enveja de les models en vies de jubilació, que veuen aterrades com les noies més joves van ocupant els seus llocs. I clar, passen coses...

- A quiet place (IMDB). Uns bitxos gegants i molt ràpids, segurament extraterrestres, ha ocupat la Terra i maten tot allò que tenen per davant. Només tenen una feblesa, i és que són cecs... però tenen un oïda extremadament fi. Així, quan algú emet un soroll, per petit que sigui, del no-res apareix una d'aquestes bèsties i el devora. I això implica que els supervivents han de viure vigilant per no emetre cap so en cap moment. I us asseguro que amb tant de silenci es genera un ambient i una tensió molt forts.

- Extinction (IMDB). Una família es troba a casa seu fent una festa amb els veïns, i de cop apareixen del cel milers de naus, que de seguida ocuparan tot l'espai, matant a tothom qui faci falta. La família protagonista aconsegueix escapar cap a un lloc segur, però pel camí s'adonaran de que res és el que sembla.

- Don't breathe (IMDB). 3 joves volen entrar a robar a casa d'un ex-militar cec perquè els hi han dit que a la casa hi guarda molts diners. Però un cop dins, s'adonen de que ha estat una idea molt dolenta. I comença una aventura d'alta tensió i amb grans sorpreses.

- Jurassic World: Fallen Kingdom (IMDB). Els dinosaures i tal... Correcte. Ben feta. Els dinosaures semblen de debò. I les escenes d'acció no estan gens mal. Però ja em comença a cansar aquesta temàtica.

- Under the skin (IMDB). Una jove el seu atractiu per atraure homes a casa seu, que després són absorvits en una mena de fluïd dens. Poc a poc anirà empatitzant amb la gent del seu entorn i es tornarà menys sociòpata i més curiosa per la vida.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT