Pel·lícules vistes: juny 2018

Pel·lícules vistes: juny 2018

Aquest mes de juny he estat centrat en la posada en marxa d'un nou magazín digital que es dirà La Mira, i que vol oferir una visió diferent de la realitat catalana. Per això m'he envoltat d'un equip de gent de luxe, i he dedicat un munt d'hores a intentar que el projecte tingui èxit. Tot i així encara he tingut temps de veure algunes pelis...

- The mist (IMDB). Fa bastants anys vaig veure una versió d'aquesta peli i em va semblar extraordinàriament mediocre, feta a partir d'aquell estrany terror de l'Stephen King, que vol fer por a partir d'elements terrorífics sense lògica. Per aquest motiu havia tingut aquesta nova versió en guaret tant de temps. I collons, quina sorpresa més agradable... n'esperava tan poc, que em va semblar boníssima. La recomano!

- A touch of sin (IMDB). La violència i la mort poden venir de maneres ben diferents a la Xina actual. Un conjunt de 4 històries diferents, però amb finals iguals de tràgics, que conviden a pensar i reflexionar.

- Bottom of the world (IMDB). Dos joves viatgen en cotxe per l'Amèrica profunda i entren en una evolució dels fets estranya i confusa. Diria que em va acabar confonent bastant. No sabria com qualificar-la.

- Land of mine (IMDB). La 2a Guerra Mundial no es va acabar el dia que els països involucrats van signar l'armistici, sinó que els fets posteriors encara es van allargar. En aquesta peli, un grup de soldats alemanys adolescents capturats tenen la tasca de netejar les platges daneses de totes les mines que al seu dia hi va deixar el seu exèrcit. S'hi barreja l'odi, la ràbia i la por, d'una guerra que no vol acabar, i que posa a prova la capacitat de posar punt i final.

- G.O.R.A. (IMDB). Una peli d'extraterrestres en clau turca, on un xarlatà venedor de catifes és capturat per alienígenes i és pres com a model de la raça humana, juntament amb altres habitants de la terra. Una anada d'olla digna de no ser vista...

- La nuit a devore le monde (IMDB). Un noi francès es desperta després d'una nit de festa, i s'adona de que el món ha patit un atac zombie brutal, de manera que decideix recloure's al seu bloc de pisos, on intentarà continuar la vida tot sol, amb els seus dubtes, neguits i temors. Em va semblar una proposta diferent i interessant.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT