Pel·lícules vistes: maig 2018

Pel·lícules vistes: maig 2018

Aquest mes de maig ha estat, imprevisiblement, un mes de canvis importants, que potser ara mateix no es poden apreciar, però que aviat donaran fruit. Són nous projectes personals, familiars i professionals. Mentrestant he pogut gaudir d'aquestes pelis:

- Einstein's God model (IMDB). Una màquina que et pot connectar amb el més enllà no és una joguina, i les seves conseqüències poden ser més terribles del que un imagina. Però clar, sempre hi ha gent a provar aquestes coses...

- Infinity chamber (IMDB). En el futur, els presoners estaran en presons gestionades per robots, i que fins i tot controlaran els nostres pensaments. És un empresonament físic i mental del qual resulta complicat escapar. Tot i així, hi ha homes que no es donen mai per vençuts.

- Ready player one (IMDB). En el futur el món sembla una deixallaria, però la gent passa el temps en un oasis digital on tot és perfecte, i talment com si fos una droga, hi passen hores i hores desconnectats dels seus problemes reals. De fet, hi passen tant de temps, que pràcticament es pot dir que viuen en aquest món digital. Una peli interessant i ben construïda, plena de referències d'altres pelis i videojocs.

- Tres dias (IMDB). El govern anuncia que un meteorit impactarà amb la Terra i aniquilarà tota la humanitat, sense cap mena d'esperança a la supervivència. Com viuries aquests darrers 3 dies de la teva vida? Doncs de tots els plantejaments possibles, aquesta peli s'ho agafa per una vessant poc vistosa i sensacional. Segurament s'hagués pogut construir un guió més el·laborat... una pena!

- Marjorie prime (IMDB). Al futur tindrem hologrames que ens faran companyia, i que de fet, poden tenir el mateix aspecte que persones estimades i properes. I davant d'aquesta premissa m'imaginava una cosa amb una mica més d'acció, i acaba sent una pel·lícula extremadament lenta i una mica avorrida.

- Psychokinesis (IMDB). Un home adult bastant looser adquireix poders sobrenaturals, que farà servir per defensar a la seva filla, que viu en un barri que una empresa vol tirar a terra per fer-hi edificis nous. Al final, aquest canvi que li generen aquests nous poders, farà que aquest home torni a acostar-se a la seva filla, de qui s'havia distanciat feia molt anys.

- Cargo (IMDB). De les moltes possibles versions que hi ha de les pelis de zombies, aquesta succeeix a la Austràlia profunda, on un pare lluita per salvar la seva filla que té més o menys un anyet de vida, i que porta amunt i avall en una motxilla, mentre lluita per salvar la vida.

- The man with the iron heart (IMDB). Reinhard Heydrich fou un dels homes amb més poder dins de les SS. De fet, en va ser el principal avalador, i va ser el responsable de la 'solució final', convertint-se amb una de les principals mà dreta de Hitler i Himmler. Tot i així és recordat per ser l'únic alt càrrec de l'exèrcit nazi abatut en un atemptat en el transcurs de la guerra. Aquesta peli explica, per una banda la seva vida, i per l'altra, la vida dels 2 soldats txecs que van poder liquidar-lo. Una peli ben treballada i molt fidedigne a la realitat històrica.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT