Pel·lícules vistes: abril 2018

Pel·lícules vistes: abril 2018

Ja hem passat la Setmana Santa i comencem a gaudir del bon temps (a estones), mentre a la Generalitat ens ofereixen la telenovel·la més apassionant des de 'El cor de la ciutat', amb uns girs de guió espectaculars. Per matar la tensió he mirat aquestes pelis...

- Regression (IMDB). Successos als anys 70-80 en un poble dels Estats Units interior, on sembla que la civilització encara no hi ha arribat del tot. La ignorància i la histèria col·lectiva generen una caça de bruixes absurda i sense sentit... una mica com li passa a la pròpia pel·lícula.

- Bullet head (IMDB). La peli comença, com tantes altres pelis, amb un atracament que no ha acabat d'anar tan bé com s'esperaven els atracadors, que acaben amagats en una nau industrial aparentment abandonada. Però allò és l'arena principal de les batalles de gossos de la ciutat, i el gos més perillós encara ronda per allà, fent que el fallit atracament allargui una mica més la seva mala ratxa.

- Handia (IMDB). Basat en una història real de l'Euskadi més rural de la meitat del segle XIX, on un nano pateix gegantisme extrem, i acabarà sent carn de circs de freaks de tot Europa. Un xoc entre el camp més isolat, i la ciutat més cosmopolita, que explica una història molt humana d'un nano utilitzat pel seu -gran- cos.

- All the money in the world (IMDB). La peli que en Kevi Spacey va començar, però que van eliminar un cop es van saber els seus afers d'assetjament. No se si el vaig trobar a faltar. En tot cas és una història que ja coneixia, executada de manera més que correcte sobre el paio més ric del món enfrontat al seu garrepisme més bèstia, inclús quan el seu net és sagrestat.

- Monty Python and the Holy Grail (IMDB). Cada tant en tant hi ha pelis que torno a veure, i que mai se'm fan pesades. I això que, com en aquest cas, ja em sé tots els acudits de memòria. Però és que els Monty Python juguen en una altra lliga... NI NI NI

- Kung pow. Enter the fist (IMDB). No se què coi em va dur a veure aquesta peli d'arts marcials, però és una anada d'olla de dimensions considerables. I tot que representa que és d'humor, em va semblar massa ferragosa més enllà de 2 o 3 gags. No la mireu!

- The young Karl Marx (IMDB). Doncs això... la vida del jove Karl Marx, preparant la revolta del proletariat i el seu 'Manifest Comunista'. Però clar, tampoc és un biopic carregat d'èpica. Molta misèria, moltes contradiccions socials, i potser massa profunditat. Bona? Sí. Però potser jo no tenia el dia...

- Revolt (IMDB). Uns extraterrestes ataquen la terra, i l'últim reducte de civilització és a Kenya, on els supervivents preparen el contraatac. No se perquè em va semblar un plantejament original, perquè la peli té una producció fins a cert punt correcta, però està mancada de qualsevol mena de sorpresa amb un guió previsible de principi a fi.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT