Pel·lícules vistes: març 2018

Pel·lícules vistes: març 2018

Au doncs, ja hem acabat el mes de març, amb la cirereta de la Setmana Santa, que hem aprofitat per escapar-nos uns quants dies a terres occitanes. I com sempre, Occitània no m'ha defraudat gens ni mica. Bonics paratges, ciutats plenes d'història i un menjar a base de formatge, paté i bons vins... Abans però, he tingut temps de veure aquestes 5 pelis:

- Con Man (IMDB). Història d'un xaval que vol fer fer-se ric amb un gir a la tendència econòmica de la seva desastrosa família. Per fer-ho mentirà a qui sigui i farà tot el que faci falta per assolir la seva meta al preu que sigui, creant una de les majors estafes piramidals de la història. Comença prou bé, però justeja bastant...

- The divide (IMDB). El típic holocaust nuclear, en que de cop i volta un grup de desconeguts es queden tancats en un refugi, on la relació entre ells es farà cada vegada més densa i complicada per culpa de la manca de reserves i la manca de respostes. Una mica bastant passada de rosca amb situacions completament evitables.

- Annihilation (IMDB). La pel·lícula de ciència ficció distribuïda per Netflix de la que tothom parla darrerament. I com que més aviat en parlen bé, doncs s'havia de mirar... I sí, és bastant correcta, malgrat alguns forats de guió de pa de quilo. Però aconsegueix atrapar bastant bé.

- Star Wars: The Last Jedi (IMDB). Au, hem trigat una mica, però ja està vista. I bé... què dir que no s'hagi dit ja? Que si abans tot era millor. Que si és tot amb segell Disney. Però la veritat, jo crec que segueix prou bé la línia general d'aquesta mítica saga. Bons que són molt bons, dolents que són molt dolents, i alguns que encara no se sap a quin costat estan exactament. Al mig, les habituals batalles de naus i la resta de clitxés que s'esperen trobar en una peli d'Star Wars.

- We need to talk about Kevin (IMDB). Feia temps que la tenia pendent, i em va semblar fabulosa. Encurioseix des de bon començament, i tot i que et pots esperar algunes de les coses que passaran, acaben passant, però de manera molt crua i impactant. Dies després encara em venen diferents moments al cap (senyal de que és una bona peli). La recomano.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT