15 anys...

15 anys...

Recordo perfectament aquella trucada de la meva mare a finals d'abril de 2003. Llavors jo estava treballant al pub The Hung, Drawn & Quartered de London servint copes amb la intenció d'aprendre anglès, i les seves paraules van ser demolidores. Un mes de vida és el que li havien donat els metges després de detectar-li un càncer de pulmó completament intractable. I 48 hores són les que van passar fins que vaig aterrar a Barcelona, podent compartir els darrers dies de la vida de la meva mare plegats. Quan la llum es va apagar, exactament un mes després, alguna cosa va canviar-me dins meu per sempre més.

En fi, d'això fa avui exactament 15 anys, i em pesa en l'ànima que no hagués pogut conèixer a la meva dona, l'Elisenda, ni al nostre fill Aniol, ni tantes altres coses bones i dolentes que han passat en tot aquest temps. Però em venia de gust parlar-ne perquè crec que la millor manera d'honrar els qui ens estimem i ja no hi són és precisament fent-ne memòria de tant en tant. Perquè la trobo molt a faltar...

Com a dada curiosa, descobrir que encara puc trobar el seu nom i un missatge que fa anys va deixar en un fòrum del web oficial de La Salseta del Poble Sec (captura), de la qual n'era molt fan.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT