Lletrasonats, capítol 30: Tot s'acaba

Lletrasonats, capítol 30: Tot s'acaba

Ja tenim aquí 'Tot s'acaba', el trentè i darrer programa de 'Lletrasonats' a +CatRàdio, el nou canal de podcasting de Catalunya Ràdio.

L'últim podcast del "Lletrasonats" l'hem farcit de lletres que són comiats. Perquè tot a la vida arriba al final però, com deia Shakespeare, "Tot va bé si acaba bé". Gràcies per haver-nos escoltat, esperem haver-te despertat la curiositat per les històries que s'amaguen darrere les lletres i els misteris que hi ha entre les línies dels versos de les cançons. Ha estat un plaer acompanyar-te al llarg d'aquests trenta programes! Fins sempre!

I hi afegeixo que ha estat una aventura interessant i molt enriquidora. Quan vaig dir que faríem un programa de ràdio semblava impossible, i al final n'hem fet 30 a Catalunya Ràdio. Evidentment, tot això no hagués estat possible sense la feina brutal que han fet l'Anna Bonet i la Laia Seró, a banda de la gent anònima que ens ha ajudat a gratar a fons la base de dades de Viasona poder trobar les cançons adequades per a cada programa i per a cada idea. Moltes gràcies a tots plegats!

Però bé, això s'ha acabat... almenys per ara. Ja veurem quan tornem a agafar els micros. Potser aviat! ;)

Podeu escoltar aquest darrer programa des d'aquest reproductor:

 

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT