Pel·lícules vistes: novembre 2017

Pel·lícules vistes: novembre 2017

Continuo amb una important tendència a la baixa a l'hora de veure pelis. Val a dir que aquest mes de novembre ha estat política i socialment intensos i estressants. No hi ha hagut moltes nits amb la calma suficient com per poder assaborir un bon film. I a tot això s'hi ha sumat l'arrencada de la temporada de sèries, que amb dosis més lleugeres de temps fan que siguin més còmodes de ser vistes. Total, que aquest mes de novembre només he vist 3 pelis...

- Otherlife (IMDB). Uns científics descobreixen una manera d'aconseguir que el temps que vius al teu cervell passi de manera molt més ràpida que com passa a la vida real. Seria com passar un any a la presó, amb tot l'estrés que això suposa, però que a la vida real només hagi passat un minut. Sembla una bona manera d'aplicar penes... no?

- The walk (IMDB). La vaig veure no fa tant, però hi vam tornar. Per ser estrictes vaig veure només la darrera mitja hora, però que en el fons és la part que val més la pena, ja que és quan tooot el plantejament es resol amb la famosa caminada entre les dues Torres Bessones de NYC. Un bonica manera de retre homenatge a un parell d'edificis tan emblemàtics i simbòlics.

- Never let me go (IMDB). Presentació distòpica on una escola té uns nens als quals eduquen, però que mai seran per la resta. No perquè siguin més llestos o més tontos, sinó perquè simplement són objectes a l'espera de ser usats. I clar, si tota la vida vius preparant-te per això tampoc et sembla tan estrany, tot i que a ulls de fora sembla una averració. Que ho és!

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT