Pel·lícules vistes: octubre 2017

Pel·lícules vistes: octubre 2017

Aquest mes d'octubre ha estat un dels mesos més intensos dels darrers anys. Vam començar el dia 1 rebent cops de porra per defensar el dret a votar, i hem acabat el mes amb un govern català entre reixes. Pel mig ha passat de tot, i en general, tothom ha patit la tensió que es respirava a l'ambient. En alguns moments ha anat bé poder posar una peli sense pretencions per poder desconnectar una mica de tanta misèria humana...

- The seven psychopats (IMDB). Doncs com el seu títol indica, es tracta d'una peli sobre 7 psicòpates assassins. No és que vagin tot junts. Són històries que es creuen i s'ajunten en alguns moments, tot plegat envoltat d'un aire amb ganes de Tarantino de diàlegs profunds i morts brutals, que la converteixen en un treball prou correcte.

- Fe de etarras (IMDB). No fa massa vaig veure El Negociador, on una suposada negociació entre un membre d'ETA i un policia s'acabava convertint en una història delirant. En aquest cas ens trobem amb un altre cas on el rerefons de la banda armada serveix de teló de fons per explicar una altra història delirant, on altra vegada, el més important no és ETA, sinó la història en clau de sàtira que hi ha al darrere. Prou atrevida i interessant...

- War for the planet of the apes (IMDB). Nova entrega d'aquest remake de la clàssica saga de micos intel·ligents que es revolten en contra dels humans. Tot i ser micos, ens trobem amb una actuació molt digna dels actors que els caracteritzen, però amb una història que tampoc aporta massa de nou. Això sí, amb batalles molt atractives, i a vegades fins i tot sorprenents.

- O homem do futuro (IMDB). Una absurda història d'amor d'adolescents universitaris entre un pivon i un nerd (l'actor conegut pel seu paper com a Pablo Escobar a Narcos), on lluny de ser un paga-fantes, ella està bojament enamorada d'ell. Però les coses no surten del tot bé, i el nerd, ja adult crea una màquina del temps per canviar la història... i la canvia, però les coses tampoc acaben de sortir com ell esperava... i van passant coses que no explicaré per no desvetllar. Tot i que a la peli hi ha una sobredosi de sacarina, em va semblar una història prou bonica i resultona. I és que està demostrat que no calen grans efectes especials per fer una peli sobre viatges en el temps que sigui atractiva.

- The beiko experiment (IMDB). Una gran corporació té les seves oficines en un gran edifici apartat de la ciutat. Els treballadors acabaran presos allà dins en una mena de joc macabra, que els obligarà a matar-se entre ells. El punt de partida té una base delirant i absurda, i tot i no ser una gran història (té molts elements que recorden a altres pel·lícules), em va fascinar com es trencaven alguns clitxés narratius en pro de la mort gratuïta.

- Anti matter (IMDB). Un grup d'estudiants de doctorat descobreixen una sistema de teletransportació al seu laboratori de la universitat... però alguna cosa no acaba de funcionar del tot bé, i ens crearà una sensació d'incògnita, que a mida que avança la peli va generant certa inquietud. Tot és estrany, i no sabem ben bé cap on ens porta tot plegat.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT