Pel·lícules vistes: setembre 2017

Ja fa quasi 3 anys que em dedico a anar anotant totes les pel·lícules que veig. Després miro de llistar-les mes a mes, amb una mica d'apunt, que no crec que arribi ni a ressenya ni a crítica. Si més no em serveix per recordar-les... Des de llavors, diria que aquest mes de setembre ha estat el mes menys prolífic de tots. Suposo que una mica absorvit pel procés, la Diada, el referèndum, i un munt de coses que aquests dies estan passant al meu voltant, i que han ocupat una major importància que no pas estar davant del PC mirant pelis... Són només 3. Aquí les teniu:

- Bushwick (IMDB). Després d'una nit d'amor sota els passadissos del metro, una jove parella retorna a la superfície de la ciutat... Quan hi arriba, alguna cosa passa. Morts i explosions per tot arreu. Un exèrcit de mercenaris està ocupant cada pam del barri sense agafar presoners. El caos total... Sobreviure en aquesta imprevista ocupació esdevindrà una proesa. Un film que em va agafar d'imprevist, i que va aconseguir sorprendre'm.

- The hero (IMDB). Si heu vist The great Lewobsky, segur que us recordareu d'aquell cowboy de mostatxo canós i generós a la barra del bar de la bolera demanant una 'zarzaparrilla', tot i analitzant amb una greu veu en off les desventures del gran Lewobsky. Doncs en aquest film, l'actor -ja vell- viu els seus últims moments de vellesa, mig en l'oblit, mig en la nostàlgia d'èpoques passades que sempre van ser millors del que recorda. Una pel·lícula tranquil·la amb algun moment delirant.

- 2:22 (IMDB). I si la història de la nostra vida no fos més que una simple repetició d'una història que han viscut altres persones, en altres moments del passat adaptada al seu context, però amb el mateix rerefons? I si aconseguissim ser-ne conscients? Podríem alterar el nostre relat? Premisa correcta, però a estones molt previsible...

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT