Pel·lícules vistes: agost 2017

Aquest agost no ha estat un mal mes a nivell cinematogràfic, sobretot tenint en compte que m'he passat quasi 2 setmanes voltant per Polònia amb la família. Era la tercera vegada que visitava aquest país, però la primera que l'he pogut gaudir a fons, visitant les principals ciutats, així com les zones d'interior. Tot plegat molt recomenable, i a un preu més que atractiu. I amb tot aquest viatge sense pelis, encara he tingut temps de veure'n 9...

- Shot caller (IMDB). Quan em vaig disposar a veure aquesta peli em vaig imaginar una història habitual de presons, però vaig tenir una grata sorpresa en veure una història que anava molt més enllà. Protagonitzada per l'actor Nikolaj Coster-Waldau, més conegut pel seu paper com a Jaime Lannister a la sèrie Game of Thrones, el trobem totalment convertit en un macarra, tot i que la seva aparença amaga un passat interessant...

- Los parecidos (IMDB). Aquesta és una producció mexicana en un format de colors foscos i borrosos. La història passa en una perduda estació d'autobusos en una nit de forta tempesta. Poc a poc, la gent que que hi ha a l'estació anirà prenent el mateix aspecte, creant una atmòsfera d'intriga i terror.

- The forbidden room (IMDB). I per pelis rares, aquesta... La tripulació d'un submarí ancorat a les profunditats, i sense possibilitat de sortir a superfície es veu sorpresa per la visita d'un llenyataire, que apareix del no-res. A partir d'aquí la cosa es va posant cada vegada més complicada, amb un grapat d'històries aparentment inconnexes. La veritat és que em va semblar excessivament llarga i difícil de seguir...

- The way back (IMDB). Acabar pres en un gulag de Sibèria als anys 40 era sinònim, quasibé, d'una mort segura per les extremes condicions que patien els presos. Escapar-ne tampoc n'era una gran solució, doncs continuaves pres enmig d'un paratge salvatge, allunyat de tot arreu i a tota hora, en terra de la mare pàtria soviètica, plena de camarades disposats a delatar-te. La solució? Marxar sense cridar l'atenció fins a algun lloc tranquil. Concretament, fins a l'Índia, a ns 7.000 Kms de distància. El millor de tot és que està basat en una història real.

- The big short (IMDB). En l'època pre-crisi immobiliària, un grup de financers aposta contra tot pronòstic per hipoteques a la baixa. La seva idea sonada s'havia de convertir en un 'pilotasso' quan el país entrés en fallida, malgrat que per arribar-hi no fos gens fàcil. La cinta compta amb un repartiment de luxe, amb especial atenció al paper d'Steve Carrell, conegut per la seva feina a The Office, que aquí actua en un rol totalment allunyat del que ens té acostumat.

- The sum of all fears (IMDB). Ja l'havia vista un parell de vegades. Potser tres. Però sempre m'ha semblat una pel·lícula interessant, pel simple fet que enlloc d'evitar la desgràcia en el darrer segon, aquí la desgràcia succeix. I això sol ja em sembla un gir prou atractiu, més encara si es tracta de fer detonar una bomba atòmica al mateix cor dels EUA.

- 6 souls (IMDB). Peli de bruixeria i altres tonteries, totalment fluixa, sense ritme i sense guió. Un desastre.

- What happened to monday (IMDB). En un futur distòpic superpoblat on impera de manera salvatge la llei del fill únic, l'estat persegueix qualsevol nou naixement. Però una mare té la sort/desgràcia de tenir 7 filles a la vegada. Per sobreviure, cada una d'elles només pot sortir un dia de la setmana mentre la resta s'han de quedar tancades a casa. Al final del dia s'han d'explicar tot el què han fet per tal de no ser atrapades.

- Rememory (IMDB). Una peli d'un altre Lannister, concretament del petit Tyrion, que aquí és un home tormentat després de la mort del seu germà a causa d'un accident de cotxe provocat per ell. Paral·lelament, un científic crearà una màquina per obtenir records i poder-los contemplar detingudament. L'afany d'en Tyrion per recordar què va passar exactament el moment de la mort del seu germà ens porta una història més profunda del que aparenta.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT