Pel·lícules vistes: gener 2017

Comencem l'any cinematogràfic bastant fluixos. Suposo que l'efecte Netflix està fent els seus efectes, perquè de pelis, poques... però de sèries, unes quantes. Aquí va el resum del mes:

- Deep impact (IMDB). Un -ja clàssic- film de meteorits que impacten contra la Terra, que en el seu dia em va impressionar molt, però que ara, amb el pas dels anys potser el trobo més fluix. O no ben bé això, sinó que el trobo millorable, sobretot en la part de l'impacte emocional per part de la societat, que al film no trascendeix en excés. És com si tots s'adonessin del dramatisme de la situació just al darrer dia. A favor, l'impacte de l'esteroide... molt potent!

- True story (IMDB). Un acusat d'assassinar la seva dona i els seus fills convenç a un periodista perquè escrigui la seva història, on de manera molt ambigua preten exposar la seva innocència. Les actuacions són bones, però el guió em va grinyolar a estones...

- What we become (IMDB). Una altra peli de zombies, de valoració mitjana...

- I am not a serial killer (IMDB). Imagina't que ets un psicòpata amb ganes de matar a tothom, i que aquest fet sigui conegut per part de la gent amb la qui convius al poble, quan de cop se succeixen tot d'assassinats en sèrie al mateix poble petit i perdut de l'Amèrica profunda. És evident que tothom sospitarà de tu. Bona actuació d'en Cristopher Lloyd, conegut per ser el vell boig de Back to the future.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT