Pel·lícules vistes: desembre 2016

L'1 de gener de 2015 vaig començar a apuntar les pelis que anava veient cada mes. L'experiment em permetia de saber, ja de pas, el total de films que aconseguia devorar en un any. AIxí doncs, un cop acabat el 2015 vaig comptabilitzar fins a 128 pelis vistes. El 2016 vaig voler continuar amb l'experiment, però un cop acabat l'any m'adono de que el total a baixat fins a 97. Suposo que el fet d'haver estat pare ha canviat una mica els meus hàbits, però també haig de dir que creia que la xifra seria encara més baixa. L'any que entrem, el 2017, continuaré -si puc- amb aquest experiment, a veure com acabo l'any... Mentrestant, aquí teniu les pelis que he vist aquest desembre.

- They call me jeeg robot (IMDB). Una peli de súper herois italiana? Perquè no... total, ja s'ha fet quasi de tot en aquest món. Només que aquí tant els dolents com el súper heroi són tots uns macarres de tres al quarto.

- Jiro. Dreams of sushi (IMDB). Doncs resulta que sí, que en Jiro viu pel sushi. Somia amb el sushi. I qualsevol cosa que passa a la seva vida té com a únic objectiu aconseguir fer un millor sushi. I el millor de tot és que és una història real.

- Millenium (IMDB). Darrerament m'està agafant per veure sèries d'origen nòrdic. N'estan sortint coses bastant interessants. La peli de la primera novel·la d'en Larsson la tenia pendent fa temps. És correcta, però és llarga com una mala cosa. Quan vegi la segona part ja us explicaré si és una tendència o una excepció.

- The seventh continent (IMDB). Un dia, no recordes ben bé com, t'acabes trobant una peli alemanya de 1989 a la llista de pelis pendents de veure. En aquest cas hi trobem una família normal, amb una feina normal, amb uns amics normals, i amb uns problemes normals. I tot és així bona part de la pel·lícula... Quan es va acabar em vaig adonar de que alguna cosa havia aconseguit entrar molt endins de mi. Us la recomano!

- Spectral (IMDB). A Netflix li ha picat per fer les seves pròpies pelis (per tema de drets i tal). De fet, vaig veure Arq al setembre, i em va semblar molt bona. En aquest cas ens trobem davant d'un bunyol bastant gros. Amb molts efectes especials i caires d'apocalipsi. I tota l'acció passa a Armènia, o a Bielorússia, no recordo. Aquesta, veus, no us la recomano! (de res)

- Pet (IMDB). Una peli que es diu Pet? Ah calla, que en anglès vol dir una altra cosa... En tot cas, ja hi som. I què ens hi trobem? Doncs a un jove marginat i una mica paranoic que acaba segrestant a la única noia que li respòn un parell de frases -per cortesia-, i que acaba tancant en una gàbia per a gossos.

- Touched with fire (IMDB). Dos joves, noi i noia, que no giren rodó i acaben tancats en el mateix manicomi. Coses de la màgia providencial, poc a poc aniran veient que encaixen entre ells i que s'estimen...

- John Wick (IMDB). Hi ha dies en que et ve de gust una peli d'acció i de tiros. Doncs aquesta és molt ideal per a dies així. En Keanu Reeves ens demostra que no hi ha manera que envelleixi, i es carrega a Déu i sa mare de la manera més letal possible. Pim pam pum, sense descans. Un crack!

- Big hero 6 (IMDB). Un robot gros i de color blanc, i tothom diu que està tan i tan bé... Doncs som-hi! Bonica peli de súper herois de la factoria Disney. Entretinguda i apta per veure canalla i adults en una mateixa habitació. Potser que ens hi haurem d'anar acostumant...

- The infiltrator (IMDB). En Bryan Cranston és l'actor que al llarg de 5 excel·lents temporades va donar vida al gran Walter White de Breaking Bad. Però si a la sèrie apareixia com al major fabricant de drogues sintètiques del món, en aquesta peli es vol redimir -suposo- i fa de policia infiltrat en el càrtel de la droga colombiana dels anys 80, jugant-se la pell per poder provocar el major nombre de detencions possibles, amb escenes d'enorme tensió...

- Hancock (IMDB). Bé, acabo l'any amb aquesta estranya peli d'en Will Smith, que fa d'una mena de súper heroi (un altre) mig indigent i alcohòlic. Poc a poc van passant coses que expliquen qui és i què hi fa en aquest món. Tot això amb bastantes escenes d'aquelles que haurien de fer més gràcia de la que em va fer a mi, però pse, en aquell moment no tenia cap altra peli a tiro, i vaig tirar per aquí. Doncs au, vista, i no hi tornarem.

Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT