Pel·lícules vistes: novembre 2016

Porto un ritme realment baix de pelis (amb el que jo havia estat). Aquest mes, altra vegada, només quatre... Aquí van!

- Killing them softly (IMDB). En Brad Pitt fent de tio malote i matant sense compassió? Anem-hi doncs! Pensava que la tenia pendent, i al cap d'una estona ja em vaig adonar que l'havia vista. En tot cas, pim pam pum, mafiosos i una trama més que acceptable.

- Only the dead (IMDB). Quan un reporter americà s'endinsa en els confins de la Guerra d'Iraq no s'imagina tot el què li passarà, però sobretot no s'imagina com de propera és la mort, i que barata que surt enmig d'una guerra. La peli, que és més aviat un documental, està carregat d'imatges notablement dures i impactants.

- Midnight special (IMDB). Un nen amb uns súper-poders que crea tot un entorn de culte en l'Amèrica profunda, fins que el seu pare decideix emportar-se'l sense previ avís, i aquest fet provoca la ira dels membres de la secta que els portarà a una llarga persecució amb un final...

- Demon (IMDB). A l'estiu del 2008 vaig assistir al casament d'un amic meu de tota la vida. La diferència amb la resta de casaments als que he assistit és que aquest es va celebrar a la Polònia profunda, ja que la seva futura esposa era d'allà. Només després d'haver viscut aquesta experiència puc apreciar amb profunditat aquesta pel·lícula que barreja el suspens, el terror i la comèdia, en el transcurs d'un casament polac on, bàsicament hi ha alcohol. Mooolt d'alcohol. I ni res ni ningú els frenarà del seu consum, que per alguna cosa estan en un casament. Per beure fins que l'ànima es desprengui del cos.
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT