Pel·lícules vistes: octubre 2016

Un dels mesos més fluixets dels darrers 2 anys. Es nota que ha estat un mes de Catosfera, i del retorn de diferents sèries com Black MIrror o The Walking Dead... Aquí van les 4 pelis que he aconseguit veure:

- Bastille day (IMDB). Aquí va un thriller d'acció correctet, que vol dir que tot i les importants mancances de guió i de buits inexplicables, l'acció transcorre a un ritme prou interessant. Tot plegat es tracta d'un atemptat a París en plena celebració del Dia de la Bastilla... amb la mala llet que quan s'anava a estrenar hi va haver un important atemptat a Niça en plena celebració del Dia de la Bastilla. Allò de que la realitat supera la ficció i tal. Total, que van haver de deixar la peli en guaret durant un temps fins que els ànims s'haguessin calmat. I suposo que tot plegat, com ja va passar amb The Interview, no ha fet més que donar una publicitat excel·lent a un film que potser tampoc era tant...

- Star Trek Beyond (IMDB). Llum, foc, desrucció... Si mires una peli d'Star Treck ja saps què t'espera: races alienígenes d'aparença totalment humana, dolents molt enfadats amb el món, i l'Spock fent la V amb tots els dits de la mà. Però personalment, tota la sèrie i la saga de pelis he cregut que tenien alguna cosa que m'atreia. I així, poc a poc, anem seguint la saga, quasi com per rutina. Amb molt d'entusiasme i poques sorpreses, però sempre fidels. Igual que amb Star Wars.

- Tucker and Dale vs Evil (IMDB). Aquesta és una proposta interessant, on l'acció passa des del punt de vista del psicho-killer que mata joves adolescents pel bosc mentre estan de vacances, però donant a entendre que en el fons són bones persones, i que només els clitxés més 'red neck' els condemnen abans d'haver estat jutjats. Era la segona vegada que la veia, i em va agradar tant com la primera vegada.

- Anthropoid (IMDB). El militar alemany de més rang abatut durant la 2a Guerra Mundial va ser el General de les SS Reinhard Haydrich, que ocupava la 3a posició en l'organigrama de comandament, només per sota de Hitler i Himmler. Aquesta és la història dels fets que van poder amb ell, mentre estava al comandament de l'annexionada Txecoslovàquia.
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT