Pel·lícules vistes: setembre 2016

Continuo mantenint un ritme més baix que l'any passat, però relativament constant. Aquest mes de setembre, mitja dotzena de pelis. Aquí van:

- Sound of my voice (IMDB). Una parella entra en una reduïda secta d'adoració a una mena de matriarca líder. En el fons és una noia jove i agradable que diu provenir del futur, i que tot el seu credo és una mena de codi per sobreviure un apocal·lipsi que ha d'arribar aviat. L'home de la parella és un periodista que espera fer-ne el reportatge de la seva vida, però les coses mai són el que semblen. Correcta.

- Idiocracy (IMDB). Es tracta d'una peli de fa 10 anys sense massa pretensions. Però vaig veure un vídeo amb els 3 minuts inicials, i em va semblar que li havia de donar una oportunitat. Realment és fluixota, tot i que si se la mira amb carinyo pot arribar a tenir algun moment interessant.

- Arq (IMDB). Aquí tenim una peli on el dia es repeteix cada vegada quan sona el despertador. No, no es tracta del Dia de la Marmota. El film d'en Bill Murray és una comèdia molt interessant, però amb unes premisses molt clares. En aquest cas, la peli s'assembla molt més a Edge of Tomorrow de Tom Cruise, on hi ha un aprenentatge i una evolució. A més, les coses poden canviar, i fins i tot més gent pot acabar participant del salt de dia recordant tot el que havia fet. Si us agraden aquest tipus de pelis, aquesta és més que correcta i interessant.

- Winter on fire (IMDB). No, no és una peli. És un documental. Però collons quin tros de documental. No li calen efectes especials, ni actors de renom ni res per l'estil. Només la història d'un poble, l'ucrainès, combetent des dels carrers i les places un govern il·legítim i contrari al poble. Comença amb manifestacions pacífiques, i va pujan de to fins a convertir-se en una autèntica guerra campal. Tot plegat passa durant els mesos d'hivern a cavall de 2013 i 2014. El títol li fa justícia al documental. Molt emocionant tot plegat...

- Liar liar (IMDB). Mira, un d'aquells clàssics que feia anys que tenia pendents de veure, i que fa uns dies se'm va posar en safata. Ja fa quasi 20 anys des de que es va estrenar la cinta, però crec que agafa una etapa daurada de Jim Carrey on mostra tot el seu ventall de ganyotes en la màxima expressió. Ell és la pel·lícula... La resta és decoració.

- Capsule (IMDB). Us recordeu de Buried? Aquella peli d'en Rodrigo Cortés on un home està enterrat viu, i es passa tooota la peli tancat allà dins amb un mòbil, mirant de contactar amb gent per veure si algú el pot rescatar? Doncs aquesta peli té un aire similar, només que aquesta vegada tota la peli passa dins d'una claustrofòbica càpsula espacial on un cosmonauta solitari mirarà de sobreviure amb un compte enrere letal i unes comunicacions amb la Terra que sembren molts dubtes i misteris.
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT