Pel·lícules vistes: agost 2016

Agost és estiu, i estiu és estona (més estona) per veure pelis. Crec que aquest 2016 no aconseguiré el total de títols vist el 2015, però vaig aguantant el ritme. Bona feina, Joan! Gràcies! (petons)

- Embers (IMDB). Futur apocalíptic, on una estranya malaltia esborra la memòria de les persones. Passats uns minuts no recorden res, ni tan sols el seu passat més proper. Però la gent continua provant de viure, d'alguna manera i malgrat, al carrer. I cada matí es desperten sense reconèixer-se... Mentre, en un búnquer ben protegit hi viu un pare i una filla aïllats d'aquest món. Amb tota la memòria del món, però tancats dins de quatre parets. Llibertat o no llibertat? On comença i on acaba...

- A hologram for the King (IMDB). En Tom Hanks protagonitza aquesta peli on s'embarca en un viatge comercial a un ric país de l'Orient tipus Qatar o Aràbia Saudí amb l'objectiu de fer una gran venda de productes tecnològics. Però l'adaptació extrema i les estranyes situacions amb què es trobarà el faran reflexionar sobre moltes coses. Correcteta, malgrat ser una mica pse...

- Before I wake (IMDB). Peli de por, on el protagonista és un nen indefens, que converteix els seus somnis en realitat. I tan somia boniques papallones, com somia els monstres més espantosos. Quan això passa, els seus cuidadors en pateixen les conseqüències. Una mica de por de manual, amb algun element argumental prou elaborat, a la vegada que deixa molts fils despenjats i sense resposta.

- The nice guys (IMDB). En Russel Crowe, lluny del bon tipus que lluïa a Gladiator, és ara una mena de sicari de les causes nobles. Protegeix als indefensos per assolir una mena de redempció personal. Tot plegat, enmig dels viciosos anys 70, i amb un aire Lewobsky, que podrien arribar a aconseguir que fos una peli brillant, si no fos per la lentitud de la narració.

- The man who knew the infinity (IMDB). El xaval de Slumdog Millionaire ha crescut, i dóna vida al matemàtic indi Ramajujan. Un visionari de les matemàtiques, que va tenir la mala sort de néixer en el país equivocat en un moment històricament poc apropiat. I clar, aconseguir el reconeixement de la comunitat científica no li resultarà gens fàcil. A més, és un trist gafat, que pringa per totes bandes. Però un fora de sèrie, això sí!

- Independence day: Resurgence (IMDB). Quan ara fa 20 anys vaig veure aquesta peli, era un divendres i vaig sortir del cinema tot motivat i excitat amb el meu amic Ferran. Ens va semblar espectacular i en vam parlar llarga estona de camí a casa. L'endemà ens n'aniríem a fer la Matagalls-Montserrat. La meva 8a vegada... Més tard, amb el temps, i donant voltes a la peli, em vaig anar adonant del munt d'incoherències, absurditats i tonteries que contenia. És que no s'aguantava per enlloc, ni posant-hi voluntat. Doncs bé, 20 anys més tard, la segona part no m'ha defraudat gens ni mica. Ha estat la mateixa merda que la primera vegada, plena d'incoherències, absurditats i tonteries. I altra vegada m'ho ha passat teta veient com uns xulo-putes americans s'enfrontaven a uns extraterrestres gegants a cops de puny. God save America! (aplaudiments)

- X-men: Apocalypse (IMDB). Sempre que acabo de veure una peli de súper-herois em dic a mi mateix que no tornaré a caure en l'error, i que no en tornaré a veure cap més. Doncs bé, aquí estem incomplint -de nou- una altra auto-promesa. I és que el millor de les pelis de súper-herois és que tot és possible, de manera que no val la pena prendre-se-les de manera massa racional. I mira, al final encara t'ho passes bé i tot...

- Money monster (IMDB). Què passa si un economista mediàtic ens aconsella invertir en una empresa, i llavors resulta que aquesta se'n va a la merda? Doncs bé... si hi has perdut tanta pasta, que ja tant se te'n for tot, sempre pots plantar-te enmig del programa, i forçar al presentador perquè es posi un xalec-bomba. I a partir d'aquí, tocar-li la pera amb tots de preguntes que no sabrà respondre. I clar, saps que és fàcil que d'allà no en surtis viu... però i el 'gustasso' de fer una gamberrada d'aquest calibre?
Categories:
Participo en aquests projectes:
TirabolCatosferaRacó CatalàViasonaBlog.catLa MiraXadicatotSumaSocial.catJornal.catReeixidaFundació .CAT